Vloeibaar dieet resultaten

Vloeibaar dieet resultaten

Vloeibare diëten worden meestal gebruikt in de eerste fase van een medisch gewichtsverlies plan. Deze diëten bestaan ​​uit voedingswaarde uitgebalanceerd eiwitdranken die beperkte calorieën bevatten. Vloeibare diëten bieden alle van de aanbevolen dagelijkse voedingsstoffen die je nodig hebt om veilig gewicht te verliezen, en ze kunnen snel gewichtsverlies resultaten bieden indien correct gebruikt.

Voedingsfeiten

Vloeibare voeding geven doorgaans een calorie-inname van 800-900 calorieën per dag. Deze maaltijden zijn laag in suiker en bieden 46 g tot 56 g eiwit per dag, en worden gebruikt om de voedselinname te beperken en het bevorderen van snel gewichtsverlies. Het is belangrijk om vast te houden aan het dieet richtlijnen, omdat overtollige eiwitinname gewichtsverlies moeilijker kan maken.

verwachte resultaten

Een typische dieter kan verwachten om 3-4 pond per week te verliezen, maar de resultaten afhankelijk van hoe dicht je het dieet plan te volgen. Een vloeibare voeding bestemd voor matig overgewicht en zwaarlijvige patiënten en wordt gebruikt om een ​​initiële gewichtsverlies van 36-46 pond bevorderen. Lange termijn succes van het gewichtsverlies hangt ook af van succesvolle overgang van een patiënt aan een gezond dieet en lichaamsbeweging plan.

Beoogd gebruik

Vloeibaar dieet plannen zijn niet bedoeld voor personen die slechts licht of matig overgewicht en mag alleen worden uitgevoerd met de begeleiding van een voedingsdeskundige of arts. Een arts zal meestal beoordelen gezondheidsrisico's, zoals bloeddruk, hartslag en nieren gezondheid voorafgaand aan het gebruik van een vloeibaar dieet, en moet vervolgens bewaken van een patiënt in de loop van het dieet. Als u probeert om een ​​kleine verliezen tot matige hoeveelheid gewicht, kan een overleg met uw arts of een voedingsdeskundige helpt u een plan dat u de beste resultaten zal geven te selecteren.

expert Insight

Particulieren kunnen gewichtstoename na een vloeibaar dieet als ze terugkeren naar hun oude eetgewoonten. Het is belangrijk om deze diëten te gebruiken in combinatie met een volledige plan van voeding en gewichtsbeheersing dat advies opgenomen. Het is ook van essentieel belang voor de ontwikkeling van gezonde eetgewoonten en ervoor te zorgen dat uw gewichtsverlies op de lange termijn wordt gehandhaafd.