Vitaminen, mineralen en kruiden voor Scarred Skin

Vitaminen, mineralen en kruiden voor Scarred Skin


Een litteken is een stukje huid in staat om zichzelf te genezen behoorlijk na een blessure of herhaalde acne problemen. Er zijn talrijke vitamine, plantaardige en minerale supplementen voor de behandeling van littekens huid.

vitaminen

Vitamine A, C en E zijn antioxidantrijke vitaminen die bijdragen aan de genezing van littekens huid. Vitamine E capsules kunnen worden opengebroken en rechtstreeks op littekens huid en inwendig. Vitamine A retinol bevat, een verbinding die uiterlijk huid kan helpen, terwijl vitamine C voor de genezing van wonden is.

mineralen

Zink en silica zijn twee mineralen die de huid helende vermogens te promoten. Beide kunnen worden genomen als supplementen. Koper is een mineraal in veel acne behandelingen, zoals crèmes en lotions voor acne littekens.

kruiden

Aloë vera wordt vaak gebruikt bij de behandeling van littekens huid of acne, brandwonden of andere verwondingen. De pulp van de plant kan direct op de huid worden aangebracht, net als pure aloë vera gel, die is gevonden in de meeste reformwinkels. Horsetail is een kruid gebruikt voor de behandeling van huid en haar, en kan worden gebruikt als een topische behandeling van littekens huid.