Vitamine K en Weight Loss

Vitamine K en Weight Loss

Vitamine K is een in vet oplosbare vitamine die misschien het best bekend is voor het helpen van bloedstolsel naar behoren en het bevorderen van gezonde botten. Gewichtsverlies wordt niet genoemd als potentiële effect van vitamine K op medlineplus een website gepubliceerd door de National Institutes of Health. Echter, voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine K zijn meestal onderdeel van een gezond plan van het gewichtsverlies.

overwegingen

Vitamine K supplementen worden alleen aanbevolen voor mensen die symptomen van een tekort hebben, de American Cancer Society verklaart. Abnormale of overmatig bloeden of bloed in de urine of ontlasting kan een teken zijn van onvoldoende niveaus van vitamine K in het lichaam.

Alcoholisme, lopende ondervoeding of intestinale stoornissen zoals cystic fibrosis kan leiden tot een vitamine K tekort omdat ze de bacteriën die vitamine K. langdurige antibiotische behandeling geboden kan vernietigen kan ook beroven het lichaam van vitamine K.

Gezond Afvallen

Weinig bewijs bestaat om beweringen dat het nemen van voedingssupplementen zal resulteren in gewichtsverlies te ondersteunen. Veranderingen in zowel dieet en lichaamsbeweging nodig zijn voor een succesvolle dieet zijn, verklaart de Universiteit van Maryland Medical Center. Een gezond gewichtsverlies plan moet onder meer granen, magere eiwitbronnen, vetarme zuivelproducten, fruit, groenten, noten en zaden.

Voedselbronnen

Voedingsmiddelen met het hoogste bedrag van vitamine K zijn onder andere rundvlees lever, asperges, raapstelen, broccoli, boerenkool, spinazie, kool en donker groene sla. Groene thee en zuivelproducten bevatten ook vitamine K. Het eten van deze voedingsmiddelen als onderdeel van een evenwichtige voeding moet ervoor zorgen dat u krijgt een voldoende hoeveelheid vitamine K. Cooking algemeen niet het vitamine K-gehalte in levensmiddelen te verminderen.

vooruitzicht

Gewichtsverlies komt altijd neer op meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Het uitsnijden van extra calorieën uit voedsel en dranken en het verhogen van het aantal verbrande calorieën door middel van oefening kan u helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken.

Minstens 30 minuten van aërobe oefening, zoals stevig wandelen de meeste dagen van de week wordt aanbevolen door de Mayo Clinic. Neem contact op met uw arts alvorens een nieuwe oefening plan of voor het nemen van voedingssupplementen voor gewichtsverlies.