Vitamine B6 en Weight Loss

Hoewel er geen bewijs is dat elke vorm van supplement zal leiden tot gewichtsverlies, sommige voedingsdeskundigen zijn van mening dat ervoor te zorgen dat u een adequaat niveau van B6 in uw dieet helpt je verliest die ponden.

vitamine B6

Net als de andere B-complex vitaminen, vitamine B6, ook bekend als pyridoxine, helpt het lichaam turn voedsel in energie. De B-vitamines ook helpen het lichaam te metaboliseren vetten en eiwitten.

bronnen

Voedingsmiddelen die vitamine B6 bevatten onder andere kip, kalkoen, tonijn, zalm, garnalen, rundvlees lever, melk, kaas, linzen, sojabonen, spinazie, wortelen, bruine rijst, zemelen, zonnebloempitten, tarwekiemen, volkoren granen en noten. Bovendien kunnen sommige vleesvervangers bevatten soja worden verrijkt met vitamine B6.

Geen bewijs

Nemen van supplementen zoals geconjugeerd linolzuur, omega-3 visolie of vitamine B6 niet bewezen te helpen bij gewichtsverlies, volgens de Harvard School of Public Health.

multivitamine

Het nemen van een multivitamine zal ervoor zorgen dat elke voedingstekorten het lichaam heeft die kunnen hinderen gewichtsverlies zijn opgelost.

Oplossing

Mayo Clinic artsen zeggen, in plaats van op zoek naar een vitamine voor een snelle oplossing om gewicht te verliezen, moet lijners hun inspanningen op gezond eten en dagelijkse oefening om gewicht te verliezen concentreren.