Vitamine B2 en Weight Loss

Vitamine B2 en Weight Loss

Ook bekend als riboflavine, vitamine B-2 assists in celfunctie, de groei en de productie van energie en is van nature in een evenwichtige voeding. Als zodanig, melkproducten, eieren, granen en groene groenten zijn bronnen van vitamine B-2, maar vlees moet voldoende consumptie waarborgen. Hoewel de meeste gezonde mensen niet tekort aan vitamine B-2, kunnen deze op een dieet moeten er extra kosten aan een voldoende hoeveelheid van het vitamine te krijgen.

Hoe het werkt

Volgens Stanford University onderzoekers, vitamine B-2 werkt samen met co-enzymen FAD en FMN, die beide helpen bij de functie van de elektrontransportketen - een proces dat energie creëert voor het lichaam. Dit proces omvat FAD en FMN dragen, transformeren en overdragen van elektronen door het lichaam. Wanneer geconsumeerd, vitamine B-2 verandert deze twee enzymen, waardoor ze hun energie-producerende rol uit te voeren in ons lichaam. Zonder vitamine B-2, kan het lichaam energie verliezen als de tekortkoming ernstig genoeg is.

Vitamine B-2 en Schildklier Verordening

Vitamine B-2 kunnen een positieve invloed gewichtsbeheersing in een aantal manieren, waaronder het reguleren van de schildklier. De schildklier is een klier die je stofwisseling, energieverbruik en het gewicht regelt. Als zodanig zal een gezonde schildklier ervoor te zorgen dat je gewicht stabiel blijft en dat je in staat zijn om deel te nemen aan de oefening nodig is om te verliezen of het onderhoud van uw huidige gewicht. De milieuziekte Resource merkt dat vitamine B-2 draagt ​​op deze wijze door te helpen bij de productie van T4, het primaire hormoon dat door de schildklier. Vitamine B-2 deficiëntie kan bijdragen aan problemen te schildklier, uiteindelijk leidend tot versterking en andere gezondheidsproblemen gewicht.

Vitamine B-2 en Metabolisme

Vitamine B-2 helpt bij de productie van energie door te helpen metaboliseren koolhydraten, vetten en eiwitten, een proces dat leidt tot het opslaan van energie in de spieren. Volgens onderzoekers van Stanford University's Huntington Outreach Project for Education, B-2 assists in dit proces door middel van haar rol in de elektronen transportketen, wat uiteindelijk leidt tot de productie van energie. Je stofwisseling invloed op de snelheid, waarmee je gewicht verliezen door het reguleren hoe je lichaam creëert en verbrandt energie. Daardoor kunnen mensen met een lagere stofwisseling calorieën te verbranden in een langzamer tempo dan degenen met een hogere stofwisseling.

RDI and Food Sources

De aanbevolen dagelijkse inname van vitamine B-2 is 1,3 milligram voor volwassen mannen en 1,1 milligram voor volwassen vrouwen. Als je zwanger bent u nodig 1,4 milligram en 1,6 indien borstvoeding. Als u een riboflavine of B-2 supplement te nemen, de Universiteit van Maryland Medical Center merkt op dat het het beste wordt geabsorbeerd wanneer het wordt ingenomen tussen de maaltijden. De Linus Pauling Institute meldt dat een aantal van de beste voedsel bronnen van vitamine B-2 niet-vette melk, amandelen, gekookte eieren, verrijkte tarwe, gekookte spinazie en kip. Een 1-kop portie van vetvrije melk bevat 0,29 milligram vitamine B-2, of bijna 30 procent van de RDI, terwijl een 3-ounce portie gekookte rundergehakt bevat 0,15 milligram, of iets meer dan 10 procent van de RDI.

overwegingen

Vitamine B-2 kan communiceren met de ademhaling, blaas of maagklachten voorgeschreven medicatie en veroorzaken een toename van vitamine B-2 absorptie in het lichaam. Echter, de effecten van verhoogde B-2 opname niet bekend nadelig te zijn. Daarentegen kunnen antidepressiva de hoeveelheid B-2 in het lichaam verlagen, zodat supplementen nodig zijn.