Vitamine B1 voor Weight Loss

Vitamine B1 voor Weight Loss

Vitamine B1, beter bekend als thiamine, is een ongelooflijk veelzijdig vitamine. Niet alleen invloed op gewichtsverlies, maar het beïnvloedt ook je groei, je zenuwstelsel en uw cardiovasculaire gezondheid. Het is gevonden in een aantal voedingsmiddelen die u eet elke dag. Het is ook belangrijk om kennis te nemen van hoe je je eten te bereiden te nemen, zoals thiamine gemakkelijk kan worden vernietigd door veel bereidingsprocessen.

Functie

Naast het helpen van je lichaam om koolhydraten, vetten en eiwitten te verwerken, thiamine dient een aantal doelen die bijdragen aan uw algehele gezondheid. Het helpt de groei bij kinderen, vruchtbaarheid bij volwassenen, zenuwstelsel en spierfunctie en elektrolytstroom. Vitamine B1 is ook een vereiste van cellen adenosine trifosfaat (ATP), die in wezen de brandstof waarop het hele lichaam loopt creëren.

misvattingen

Vitamine B1 zelf zal niet ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen. Het is een essentieel onderdeel van een evenwichtige en gezonde voeding om gewichtsverlies te bevorderen. Thiamine helpt je lichaam om koolhydraten om te zetten in energie, maar als je lichaam niet te gebruiken of anderszins te verbranden die energie, zal het nog steeds worden opgeslagen als vet in je lichaam. Maar, als je actief wil blijven en gebruik maken van die energie, vitamine B1 zal uw lichaam te houden branden die vetten en koolhydraten terwijl het helpen om je spieren op hetzelfde moment te verbeteren.

voordelen

Volgens Weight Loss Resources, vitamine B1 bevordert gewichtsverlies in cellen door te helpen uw lichaam om de energie opgeslagen in vetten, eiwitten en koolhydraten, zodat je lichaam kan gebruiken en ze branden los. Thiamine helpt ook het lichaam bij het handhaven van een normale stofwisseling, een goede spijsvertering en spierspanning. Deze voordelen zijn aan de hoeveelheid koolhydraten een persoon verbruikt gedurende de dag, en hoe actief dat individu.

doseren

Voor zowel volwassen mannen en vrouwen, zou uw dieet bestaat uit tussen 1 en 2 mg vitamine B1 per dag. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven moet ten minste 1,4 mg per dag te nemen; kinderen profiteren 0,2-1 mg, afhankelijk van hun leeftijd. U kunt bij supplementen Daartoe maar thiamine kan ook van nature worden gevonden in veel voedingsmiddelen, zoals brouwers of voedingsgist, bruine rijst, eigeel, vis, peulvruchten, noten, erwten, gevogelte, rijstzemelen, tarwekiemen en hele korrels.

overwegingen

Bij het bouwen van een dieet om uzelf of uw familie gewicht te verliezen, zult u willen ervoor zorgen dat elke voedsel dat je eet voor hun thiamine inhoud worden verwerkt zo weinig mogelijk. Thiamine is gevoelig voor zowel water en zuurstof, waardoor veel vormen van bereiding en verwerking vitamine B1 gehalte in de voeding zal afnemen. U vindt er ook een aantal voedingsmiddelen die zijn verwerkt, zoals witte rijst of meel, die zijn verrijkt met thiamine om een ​​deel van wat verloren is gegaan in dat de verwerking te herstellen.