Vitamine B-6 Doelpogingen voor Weight Loss

Vitamine B-6 Doelpogingen voor Weight Loss

Gewichtsverlies klinieken toedienen van vitamine B-6 schoten om lijners te helpen bij gewichtsverlies; echter enige controverse bestaat omtrent de doeltreffendheid en de effecten op de gezondheid op lange termijn van de injecties. Er kunnen positieve resultaten in gewichtsverlies als gevolg van vitamine B-6 injecties, maar alleen als specifiek dieet en lichaamsbeweging-richtlijnen en geen andere gezondheidsproblemen of medicijnen aanwezig zijn. Neem contact op met uw arts vóór de ontvangst van B-6 vitamine-injecties voor gewichtsverlies.

voordelen

Vitamine B6, ook bekend als pyridoxine, helpt enzymreacties in eiwit en rode bloedcellen metabolisme, volgens het Bureau van voedingssupplementen, of ODS. Bij mensen consumeren caloriearm dieet, vitamine B6 helpt bij het bloedglucose regulering door te helpen opgeslagen voedingsstoffen omzetten in energie het lichaam kan gebruiken. Dit helpt bij het verhogen de stofwisseling. Vitamine B6 verhoogt ook de schildklier activiteit, die rust stofwisseling verhoogt. In hoeveelheden bij of iets boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kan vitamine B-6 energie, ondersteuning immuunsysteem verhogen en geheugen te verbeteren.

aanbevelingen

De ODS stelt dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine B-6 is 1,3 mg per dag voor mannen en vrouwen tussen de leeftijden van 19 en 50. Mannen boven de 51 moet 1,7 mg per dag, en vrouwen boven de 51 moet 1,5 mg per dag. Zwangere en zogende vrouwen moeten 1,9 mg en 2,0 mg respectievelijk. Vitamine B-deficiëntie is zeldzaam in de Amerikanen, maar kan worden gevonden bij mensen met een lage kwaliteit diëten.

Shots en Weight Loss

Vitamine B-6 shots worden meestal gecombineerd met vitamine B-12 in gewichtsverlies klinieken. Volgens Acu-Cell Nutrition, vitamine B-12 helpt bij het verhogen van energie en de schildklier functie, maar bij mensen die al te krijgen over hun aanbevolen hoeveelheid van de B-12, kan het angst toenemen. Vitamine B6 verhoogt ook schildklieractiviteit en cardiale output. Hoewel B-6 verhoogt schildklieractiviteit direct na de injectie activiteit daalt snel na. Langdurig gebruik van vitamine B-6 kan in feite lager schildklieractiviteit op lange termijn, wat resulteert in lagere rust stofwisseling en maakt het moeilijker om gewichtsverlies te bereiken.

andere bronnen

Het wordt aanbevolen om voldoende vitamine inname worden geconsumeerd via de voeding in plaats van suppletie. Verrijkte granen, vis, kip, varkensvlees, bananen en bonen bevatten vitamine B-6. Om gezond gewichtsverlies te bereiken, vasthouden aan een uitgebalanceerd dieet vol met fruit en groenten, mager vlees en volle granen. In gewichtsverlies klinieken waar de vitamine B-6 wordt toegediend, clinici zorgen voor voedsel en lichaamsbeweging richtlijnen die moeten worden gevolgd.

Voorzichtigheid

De Food and Nutrition Board stel een hogere toelaatbare inname niveau, of UL, bij 100 mg per dag van vitamine B-6. Vitamine B6 shots kan ernstige calcium tekortkomingen in combinatie met een hoog magnesium in het bloed veroorzaken. Langdurig gebruik van meer dan 100 mg per dag kan spinale degeneratie, verhoogde cholesterol en triglyceriden, hartkloppingen, slapeloosheid veroorzaken en verergeren PMS-symptomen.