Vissen in Lake Tahoe, Nevada

Vissen in Lake Tahoe, Nevada

Ruime Lake Tahoe, met een oppervlakte van bijna 200 vierkante mijl in Californië en Nevada, biedt mogelijkheden om Kokanee zalm, regenboogforel en mackinaw vangen in haar kristalheldere water hoog in de Sierra Mountains. Uw beste inzet voor de landing een grote is te charteren een boot en ga naar buiten in het diepe water, hoewel je redelijk grote vis in ondiep water in het voorjaar zou kunnen vinden.

Het krijgen van een boot

Veel charters bieden enigszins all-inclusive service, waardoor u niet alleen een boot, maar ook hengels en reels, eten en drinken en vis schoonmaken. Ze bieden meestal full-of halve dag charters, met de prijs toenemende stapsgewijs per persoon. Sommige charters neemt u mee op een multi-daagse reis met accommodatie opties inbegrepen. Opties rond Lake Tahoe zijn onder andere Mickey's Big Mack Charters (mickeysbigmack.com), Blue Ribbon Fishing Charters (blueribbonfishing.com) en Lake Tahoe Vissen (tahoefishingguides.com).

Vissen vanaf de kust

Geduld is de sleutel voor het vissen vanaf de kant, omdat er minder vis zwemmen er. Sportvissers melden het verkrijgen van de beste resultaten met levend aas, met inbegrip van nightcrawlers en witvissen, die je kunt vangen in het meer. Het is illegaal om baitfish zoals minnows in Lake Tahoe van een externe bron te brengen. U kunt vissen vanaf een aantal locaties rond het meer. Bezoek de website van Lake Tahoe Basin Management Unit de USDA Forest Service's (fs.usda.gov/ltbmu) voor meer informatie. Met een overvloed aan rivieren en beken, de Tahoe gebied is ook populair bij mensen die willen vliegen-vis. Veel van de charters die trips varen in Lake Tahoe bieden bieden ook fly-fishing expeditions.

licenties

U kunt overal op Lake Tahoe vissen, ongeacht in welke staat je in, met ofwel een Californië of Nevada visvergunning. Beide staten verkopen jaar- en kortlopende licenties, met de laatste is aanzienlijk goedkoper. Ga naar de website van het California Department of Fish and Wildlife (dfg.ca.gov/licensing/ols) of het ministerie Nevada of Wildlife (ndowlicensing.com). In aanvulling op de aankoop van uw licentie online, kunt u een uit tientallen licentie agenten rond het meer, van aas te krijgen en winkels aan te pakken aan apotheken.

Andere Hengelsport locaties

Beperk jezelf niet naar Lake Tahoe, want er zijn honderden goed gevulde meren, rivieren en reservoirs binnen een straal van 75 mijl van het meer. Top plekken zijn Boca Reservoir op Stampede Dam Road, ongeveer twee mijl ten noorden van de afrit Boca van de Interstate 80; de forel gevulde Caples Lake net ten zuiden van Tahoe; Fallen Leaf Lake, 30 mijl ten zuidoosten van Tahoe; en de Fransman's Reservoir, 25 mijl ten zuiden van Susanville. Voor meer locaties, bezoek de USDA Forest Service's Lake Tahoe Basin Management Unit website.