Vissen in Baker Lake, Washington

Vissen in Baker Lake, Washington

Baker Lake, gelegen in de Cascade Mountains in de staat Washington, biedt grote vissen op zalm en forel. In 2010, het meer opengesteld voor sockeye zalm vissen voor de eerste keer ooit. De 5000-acre reservoir, gemaakt op basis van waterkracht generatie, biedt vissen vanaf de kant of boot, met vijf boot hellingen beschikbaar rond het meer.

Hoe kom je

Negen-mijl lange Baker Lake is gelegen in het noordwestelijke deel van de staat in Whatcom County. Het meer ligt in de buurt van de steden van Mt. Vernon, Burlington en Beton, Washington. Neem Highway 20 naar 30 mijl naar de afslag naar het meer. Rijd nog eens acht mijl ten noorden aan de zuidkant van het meer te bereiken. Rijd verder naar het oosten langs de Highway 20 naar de ingang van Cascades National Park te bereiken.

Het plannen van uw reis

Plan inzake de visserij Baker Lake van de lente tot de herfst. Je hebt een staat Washington visvergunning nodig om te vissen in het meer. Koop uw licentie in Mt. Vernon als je steeds naar het meer vanaf Interstate 5. Of je kunt een licentie in het nabijgelegen Concrete kopen. U kunt boten huren in de omgeving van Mt. Vernon of Bellingham. Of u kunt een boot van Baker Lake Lodge, gelegen langs het meer, vanaf juni te huur tot begin oktober. Pick-up boodschappen, water en camping benodigdheden in het nabijgelegen Beton. Je moet ook een National Forest langs om te parkeren in de buurt van Baker Lake. Koop de pas op de Mt. Baker Ranger District kantoor in Sedro-Woolley op uw manier van I-5 naar het meer.

Kokanee zalm en forel vissen

Chumming is een favoriet en legale manier om te vissen in Baker Lake. Probeer wormen, maden of zalm eieren. U kunt ook vliegen-vissen, spinnen of gebruik aas. Het meer is voorzien van Kokanee zalm, ook wel bekend als zilver zalm en forel, met inbegrip van stier, moordende, regenboog, regenboogforel en Dolly Varden. Hoofd omhoog sommige van de Baker Lake drainage kreken en probeer vliegvissen, of gebruik ultralight spinnen om wilde beek, moordenaar of regenboogforel te vangen.

Sockeye Salmon Fishing

De sockeyezalm run begint half juni en gaat door half augustus, met nummers een piek in medio juli. Volgens Ted's Sports Center, kleine mini inktvis in roze kleuren werken soms in sockeye het meer te vangen. Ted's beveelt vissen langzaam in een side-to-side mode.

Onderdak en Camping

Zeven nationale bos campings bieden zowel voor campers en tent kamperen dicht bij de actie. Een van de campings is alleen toegankelijk via wandelen of varen op de oostelijke kant van het meer. The Baker Lake Lodge & Resort biedt de enige particuliere accommodaties op het meer. Een geweldige plek om te kamperen is op de Upper Baker Dam, die worden aangedreven door Puget Sound Energy.