Visolie & amp; apraxie

Visolie & amp; apraxie

Apraxie verwijst naar een hersenen en het zenuwstelsel aandoening waarbij de persoon heeft moeite met het uitvoeren van doelgerichte taken of bewegingen. Apraxie kan beweging van het gezicht of de ledematen, maar ook meer complexe aangeleerd gedrag, zoals het gebruik van zilverwerk, aankleden en spraak beïnvloeden. Aanvullende visolie kan het resultaat op lange termijn van bepaalde beweging kindertijd en spraak apraxie verbeteren.

Apraxie van spraak en gedrag

Childhood apraxie van de spraak of CAS, is een ontwikkelingsstoornis die het vermogen om geluiden, lettergrepen en woorden te zeggen beïnvloedt. Als het in de eerste plaats de fijne motoriek gedrag beïnvloedt, is apraxie soms aangeduid als dyspraxie of Developmental Coordination Disorder. Kinderen met ofwel CAS of dyspraxie vertonen vaak problemen op verschillende gebieden van functioneren. Ze vertonen problemen met spraak, coördinatie, het bereik van de beweging, regulatie van emoties, werken en korte-termijn geheugen en hebben andere cognitieve problemen, een goed.

Fatty Acid Link

Verscheidene kindertijd ontwikkelingsstoornissen en neurologische aandoeningen zijn gekoppeld aan tekortkomingen in lange-keten meervoudig onverzadigde vetzuren of PUFAs. Ongeveer 60 procent van de hersenen bestaat uit lipiden, die bestaan ​​uit vetzuren, volgens "Lipids in gezondheid en voeding." Derhalve problemen bij de verwerking vetzuren kunnen een aanzienlijke invloed op neurologische en gedragsproblemen werking hebben. Dyslexie, dyspraxie, attention-deficit hyperactivity disorder, autisme en apraxie zijn gekoppeld aan tekortkomingen in de verwerking van bepaalde voedingsstoffen, zoals vetzuren. Vanaf 2011, groeit onderzoek toont aan dat kinderen die lijden aan deze voorwaarden verbeteringen kunnen zien wanneer ze behandeld worden met supplementen die vetzuren, met inbegrip van DHA en EPA bevatten, volgens de kinderarts Claudia Morris van het Children's Hospital & Research Center in Oakland, Californië, evenals Medline Plus, een medische website gesponsord door de National Institutes of Health. DHA en EPA zijn de twee omega-3 vetzuren in visolie.

EPA en DHA Effect On Apraxie

Morris had ouders beheren vitamine E en vetzuur supplementen van DHA en EPA aan 187 kinderen met een spraak- apraxie. Ze beschrijft de resultaten in het juli / augustus uitgave van "alternatieve therapieën." Morris stelt malabsorptie van vitamine E kan leiden tot neurologische afwijkingen door een neuraal omgeving binnen celmembranen waarbij langketenige vetzuren zijn kwetsbaar voor schade door vrije radicalen. Morris vond een patroon in kinderen met een spraak- apraxie, waarbij ze de neiging om voedselallergie of gluten gevoeligheden, tekorten aan vitamine E en vetmalabsorptie hebben. Na behandeling met vitamine E en DHA / EPA, 97 procent van de kinderen bleek drastische verbeteringen in de spraak, imitatie, oogcontact, coördinatie, het gedrag, de ontwikkeling van pijnsensatie en GERD symptomen.

goede Kandidaten

Vetzuursupplementen zal niet werken op alle kinderen, merkt neuroloog Alexandra Richardson. Veel kinderen krijgen al voldoende vetzuren via hun voeding en metabolisme. Sommige kinderen hebben meer kans om te profiteren van vetzuur suppletie, met inbegrip van kinderen die tekenen van vetzuurdeficiëntie, zoals droge huid, overmatige dorst en frequent urineren te tonen; allergische neigingen, zoals eczeem, astma of hooikoorts; hebben visuele perceptuele problemen zoals vervaging of waarneming van beweging van letters wanneer het proberen om te lezen; en die emotionele gevoeligheid, lage frustratietolerantie en stemmingswisselingen.

Behandeling

Neem contact op met de arts van uw kind voor te vullen met visolie. Visolie is verkrijgbaar in kindvriendelijke vormen, zoals gearomatiseerde olie, winegums, kauwt en knijp pakketten. Controleer het etiket om er zeker van het supplement heeft meer te maken EPA dan DHA en beginnen met een dosering van ongeveer 500 mg EPA / DHA per dag, aldus Richardson. Als het supplement vitamine E bevat, onder andere een vitamine E supplement, naar aanleiding van de aanbevolen dosering voor de leeftijd van uw kind. Het zal twee of drie maanden duren voordat u kunt verwachten om de maximale voordelen uit visolie supplementen te zien.