Vetten, koolhydraten & amp; Sugar Blokkers

Vetten, koolhydraten & amp; Sugar Blokkers

Vetten, koolhydraten en suiker blocker pillen lijken veel populariteit te hebben opgedaan in de afgelopen decennia. Hierdoor komt niet als een verrassing dat veel supplement bedrijven hun populariteit hebben gebruikt en geproduceerd hun eigen versies van deze pillen. Om te bepalen of deze dieetpillen zijn voor u, is het belangrijk om hun ingrediënten en hoe ze functioneren begrijpen.

Fat Blockers

Het ingrediënt gevonden in vet blokkers genoemd chitine. Dit is een koolhydraat meest aangetroffen in schaaldieren. Hoewel chitine wordt verondersteld te binden aan kleine hoeveelheden vet en blokkeren wordt geabsorbeerd, zou moeten worden in grote hoeveelheden van gewenste resultaten op; hoeveelheden die ongemakkelijke GI verstoringen veroorzaken. Chitine bijwerkingen zijn GI verstoort, een vermindering van calcium en vitamine D absorptie bij zwangere vrouwen, en allergische reacties bij mensen met schelpdieren allergieën.

carb Blockers

Carb blokkers, ook wel zetmeel blokkers, al sinds de jaren 1970 geweest. Zij werden genomen off van de markt rond 1983, toen ze officieel werden geclassificeerd als drugs. Carb-blokkers worden geacht op dezelfde wijze te werk om vet blokkers door gebruik te maken van het belangrijkste ingrediënt phaselous vulgaris; een extract van de witte bonen. In plaats van binding aan vet, phaselous vulgaris bindt aan complexe koolhydraten. Helaas, er zijn geen studies beschikbaar die de effectiviteit van deze pillen te bewijzen en ze zijn bijwerkingen zijn niet prettig. Deze omvatten braken, maagklachten, en GI verstoort.

Sugar Blokkers

Sugar blokkers gebruik maken van de ingrediënten Chroom en Gymnema Sylvestre. Chroom is een mineraal, in veel verschillende voedingsmiddelen en men denkt dat helpen cellen absorberen bloedsuiker, waardoor hunkeren vermindert. Echter, Gymnema Sylvestre is de meest veelbelovende van de twee suikerfabrieken blokkerende ingrediënten. Gymnema Sylvestre is een kruid gevonden in India dat nabootst glucose. Als gevolg van deze mogelijkheden, is het gedacht dat dit kruid naar cel receptoren in plaats van suiker zal binden.

overwegingen

Er is weinig tot geen onderzoek op het werkelijke effectiviteit van deze producten, en hierdoor het wordt aangeraden dat u uw arts te raadplegen voor gebruik.