Verstopte neus en Knoflook

Verstopte neus en Knoflook

Wanneer u een verkoudheid of griep te vangen, een verstopte neus is gemeenschappelijk. Je neus, volgens de American Academy of Otolaryngology, heeft een moeilijke tijd afweren van bacteriën, het maken van uw neus en sinus passages met een risico op congestie. Knoflook of Allium sativum, een aromatische kruiden en een voedselbron die kunnen helpen om milde neusverstopping verminderen. Als uw symptomen aanhouden, echter, of als loopneus is groen of geel, kunt u een sinus-infectie die medische hulp nodig hebben.

Knoflook

Individuele knoflook "kruidnagel" nestelen nauw samen om een ​​gelobde bol knoflook, die zich ontwikkelt onder de grond te vormen. Knoflook bevat fructosans, saponinen en allins, die het kruid zijn antivirale, antifungale en antibacteriële eigenschappen kunnen verlenen, volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen." Het kruid is potentieel nuttig voor het verminderen van bloedcholesterol en hoge bloeddruk. Volksgeneeskunde toepassingen zijn de behandeling van aandoeningen van de luchtwegen, darmgassen, PMS en constipatie. Klinische studies bevestigen van die voordelen, echter, ontbreken.

Effect op een verstopte neus

Als antiviraal, theoretisch, knoflook kan gunstig zijn voor het behandelen van virale infecties die verstopte neus, zoals verkoudheid en griep veroorzaken, meldt de "Gale Encyclopedia of Alternative Medicine." Bovendien kunnen scherpe smaak verse knoflook afscheidingen die helpen bij aftappen nasale vrijgeven passages. In te vullen formulier, het nemen van knoflook dagelijkse kan uw algehele immuniteit te helpen houden u uit het vangen van virussen verhogen.

Administratie

De "Gale Encyclopedia" beveelt verbruiken hoogste drie tenen knoflook dag om virale infecties te voorkomen, maar er is geen specifieke dosering aanbeveling voor het behandelen van een verstopte neus. Als je met knoflook capsules of tabletten, volg de dosering instructies op de verpakking.

overwegingen

Wanneer het wordt gebruikt als een smaakmaker voor voedsel, knoflook is veilig voor de meeste mensen, maar bij hogere doseringen kan het bijwerkingen, zoals duizeligheid, hoofdpijn en vermoeidheid, in aanvulling op maagklachten, meldt de 'PDR voor kruidengeneesmiddelen. "Doe niet consumeren knoflook als je een zwavel allergie of als u het nemen bent bloedverdunnende medicijnen. Knoflook kan interfereren met andere medicijnen die je neemt, met inbegrip van geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van HIV. Kruidenmiddelen kan geen vervanging van het advies van uw arts, dus geen gebruik maken van knoflook of andere kruiden voor de behandeling van een medische aandoening tenzij dit te doen door uw arts.