Verschillende toepassingen van Crystals

Verschillende toepassingen van Crystals


Eeuwenlang hebben kristallen beschouwd als waardevol voor hun technologische, genezing en spirituele kwaliteiten. Van het voeden van een rekenmachine verlichten van pijn, de grote verscheidenheid aan manieren waarop kristallen kan worden gebruikt is verbazingwekkend.

Zonnepanelen

Een van de grootste toepassingen voor kristallen zonnecellen. Zonnecellen stroom verschillende instrumenten van calculators om ruimtevoertuigen. De zonnecel energie produceert, genaamd fotovoltaïsche energie, met silicium (die is gebaseerd op een tetragonale kristal).

transistors

Gemaakt van halfgeleiders, die gebaseerd zijn op dezelfde soort materialen en kristallen zonnecellen, kan transistoren elektronenstroom te regelen, detecteren en versterken radiosignalen en daarom handelt als digitale "switches". Transistorradio's, bijvoorbeeld, maakt deze gebruik van kristallen.

vloeibare kristallen

Dit specifieke substantie die uit kristallen kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid van verschillende middelen van warmte en elektriciteit magnetisme en mechanica. Bijvoorbeeld, polshorloges en sommige soorten klokken te gebruiken vloeibare kristallen, net als sommige zakrekenmachines.

spirituele Crystals

Verschillende soorten kristallen zijn al lange tijd gedacht dat bepaalde eigenschappen of kwaliteiten schenken die met behulp van hen, hen te helpen toegang te krijgen tot bepaalde emoties. Zo worden amethist kristallen gedacht aan gevoelens van woede en ongeduld te verminderen. Andere toepassingen kristallen 'zijn onder meer: ​​aquamarijn om angst los te laten; carnelian om het vertrouwen te produceren; koraal om emoties te intensiveren: diamanten de welvaart te vergroten; smaragden tot depressie en slapeloosheid te verlichten; en saffier te herstellen van de rust en een gevoel van evenwicht.

geneeskrachtige Crystals

Naast het hebben verondersteld geestelijke voordelen, sommige artsen nieuwe leeftijd beweren dat de aanwezigheid en andere toepassingen van bepaalde kristallen bevorderen verschillende soorten medische voordelen. Deze voordelen zijn: amethist tot hoofdpijn of onevenwichtige bloedsuiker te behandelen; aquamarine het immuunsysteem, hart en lymfklieren regelen; carnelian om te helpen met energie, het voortplantingsstelsel en menstruatiepijn; citrien aan de milt, de nieren en de lever te reinigen; koraal om het metabolisme, wervelkolom en weefselregeneratie te helpen; smaragden om te helpen met de thymus en bevalling; jade te helpen zuiveren het bloed en het zenuwstelsel; robijnen om te helpen met cholesterol en bloedstolsels; en saffier te helpen met ontsteking, koorts en neusbloedingen en tuberculose.