Verschillende Running Stijlen

Verschillende Running Stijlen

Hardlopen is een activiteit die bijna overal kan worden gedaan, en door de jaren heen zijn verschillende lopende technieken ontwikkeld om te helpen bij het verminderen letsel en invloed op het lichaam. Deze technieken kunnen niet voor iedereen, en het onderzoek moet worden gedaan om te zien hoe de verschillende stijlen van invloed op het lichaam. Voordat u begint met een lopende behandeling of het aanpassen van uw lopende stijl, praten met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Chi Running

Chi running is ontwikkeld door Danny Dreyer en neemt een benadering lopen dat de ideeën en principes van yoga, tai chi en pilates impliceert. Mindfulness is belangrijk, evenals de integratie van het lichaam en geest tijdens het hardlopen, werken de kern spieren en zich te concentreren op de lange termijn vooruitgang, stelt de Chi Running website. De methode houdt de nadruk op lichaamshouding te verbeteren en ontspanning, overloop met een middenvoet staking, leunend iets naar voren en het gebruik van de kern spieren in plaats van kracht in de benen om vooruit te gaan. Dit wordt gezegd te helpen verminderen het risico op letsel, helpen die met eerdere hardloopblessures en gemak de impact op de benen en lichaam.

pose Running

Pose hardlopen is vergelijkbaar met Chi lopen met kleine verschillen. Volgens Posetech.com, kenmerken van de pose running omvatten het hebben van je lichaam in een S-achtige positie met je knieën licht gebogen. Leunde naar voren uit de enkels, til je je voeten onder je heupen, maar niet achter je billen, en land op de bal van je voet direct onder uw lichaam of zwaartepunt. Voorstanders van deze methode beweren dat het invloed op je knieën vermindert, helpt bij het voorkomen blessures, verbetert uw training en kan u helpen uw behoefte om steunzolen te gebruiken te elimineren.

Natural Running

Natuurlijk lopen, ook wel op blote voeten lopen, is de stijl van het runnen waar je landt op je middenvoet in plaats van je hiel. Als je op blote voeten lopen, zul je natuurlijk land op onze middenvoet, als tientallen jaren van het dragen van al gedempte schoenen zijn geworden lopers in hiel stakers. "Running Times" magazine dat de tijd, loopt deze wijze kan leiden tot een vermindering van overbelastingsletsels omdat hiel opvallende veroorzaakt meer invloed op het lichaam. Verschillende aanpassingen in deze stijl te betrekken direct de landing onder de heupen of het gebruik van een kortere stride.

overwegingen

Leren om te lopen met de Chi-methode en de Pose hardlopen technieken kan lastig zijn, maar er kunnen workshops in uw regio gehouden door lokale specialiteit running winkels die instructie over de juiste techniek te verschaffen. Leer juiste techniek om uw risico op letsel te verminderen. Leren om te landen op de middenvoet in plaats van je hiel kan anders voelen, maar na verloop van tijd, kan het te maken je loopt efficiënter, zegt "Running Times." Voor het instellen van uw lopende gait, praten met uw arts of fysiotherapeut om te zien of u uw lopende stijl moet veranderen.