Verschillen tussen Ski & amp; Skate Helmen


De American Society for Testing and Materials, of ASTM, stelt normen voor sport veiligheidsuitrusting inclusief helmen gebruikt in schaatsen en skiën. Voor basis skaten en rolschaatsen, heeft de ASTM fietshelm normen uitgebreid om deze activiteiten te dekken, want valpartijen tijdens het schaatsen lijken op die van fietsen. Sneeuw sporten zoals skiën en snowboarden betrekken vaak vaker vallen en head-effecten en vereisen een andere stijl van de helm.

Single Impact Helmet

Schaatsen en fietsen helmen zijn ontworpen voor één effect. Als je valt tijdens het schaatsen, kon de eerste botsing met de grond dood veroorzaken als je hit je hoofd hard genoeg, en deze helmen zorgen voor de opvulling en ondersteuning die nodig zijn om dit risico te beperken. Als je valt en druk op je hoofd terwijl het dragen van een skate helm, moet u ervoor zorgen dat u deze vervangen om te blijven houden van je veilig in een toekomstige valpartijen.

Multiple Impact Helmet

Als je ooit hebt gegaan skiën of snowboarden, in het bijzonder als een beginner bent, weet je dat je een groot deel van de dag door te brengen op de grond. De reguliere en herhaalde botsingen met de grond vereisen dat u een helm die voortdurende klappen kan ondersteunen zonder verminderde effectiviteit veiligheid te dragen. Kies een helm door ASTM of Snell normen om de blijvende doeltreffendheid te verzekeren goedgekeurd.

dekking

Als je kijkt naar een skihelm en een skating helm, zult u merken dat de skihelm biedt meer hoofd dekking dan een schaatsen helm. De skihelm begint bij het voorhoofd en heeft betrekking op de oren en de achterkant van het hoofd, de hele weg naar de top van de nek. Sommige helmen een kin bar en die rond de voorkant van het gezicht. In de meeste gevallen, de helm dikte is vrij klein, het verstrekken van een nauwe en strakke pasvorm rond je hoofd.

De fiets helmen gebruikt voor het schaatsen te bieden minder algemene dekking en een dikkere beschermend omhulsel waardoor ze omvangrijker dan skihelmen verschijnen.