Verschil tussen Little League Baseball & amp; voetbalschoenen

Verschil tussen Little League Baseball & amp; voetbalschoenen

Uw zoon speelt honkbal en voetbal. Je dochter is voetballen en softbal. Aangezien deze sport altijd lijken in het voorjaar worden gespeeld en de herfst, er zijn dagen dat u letterlijk loopt van de ene sport naar de andere in een kwestie van minuten. Dus, een vrij veel voorkomende vraag onder ouders is, kan mijn kind dragen dezelfde klampen voor honkbal, softbal en voetbal? Het antwoord, helaas, is niet zo eenvoudig.

Bekijk de Pattern

Verschil tussen Little League Baseball & amp; voetbalschoenen

Het grote verschil tussen voetbal en honkbal schoenen is het patroon van de klampen aan de onderkant. Op voetbal klampen je zult merken is er nooit een enkele klamp helemaal vooraan tip. De reden is er geen enkele cleat aan de voorzijde is omdat het gemakkelijk schade voor shin een tegenstander kan veroorzaken. Voetbal kikkers hebben meestal twee front klampen die uit elkaar worden gespreid.

Veranderingen in de tijd

Vroeger was het veel gemakkelijker zijn om onderscheid te maken tussen voetbal en honkbal klampen. Voetbal kikkers waren rond en honkbal klampen waren rechthoekig van vorm. Dit is niet langer het geval is als voetbal bedrijven de vorm van de klampen hebben veranderd op vele modellen, zoals de Predator en F-5 modellen van Adidas en de Mercurial door Nike, die klampen dat de traditionele, rechthoekige honkbal klem na te bootsen hebben.

belangrijk Equipment

In het voetbal, de schoenen van een speler zijn zijn belangrijkste stuk van de apparatuur, omdat zijn voeten alle belangrijkste vaardigheden van het spel uit te voeren. In honkbal, met name op het niveau van de jeugd, klampen zijn manier onderaan de lijst van essentiële apparatuur. Als uw zoon of dochter is een voetballer, investeren in een kwaliteit paar kikkers die goed passen en zijn comfortabel. Je kan hebben om een ​​beetje meer te betalen, maar het is de moeite waard. In honkbal, op zoek naar comfort en duurzaamheid tegen een redelijke prijs.

Going Both Ways

Voetbal schoenen kunnen worden gedragen voor Little League honkbal, maar honkbal schoenen kunnen niet gedragen worden voor voetbal. Als je alleen gaat om uw kind te kopen een paar schoenen voor beide sporten, kopen voetbalschoenen. In de meeste jeugd voetbalcompetities worden scheidsrechters opdracht om de klamp patroon van de schoenen van elke speler te controleren voordat een spel. Als een speler het dragen van honkbal schoenen, ze zal niet worden toegestaan ​​om te spelen.