Verschil tussen EpiCor & Diamond Mills

Verschil tussen EpiCor & Diamond Mills


Diamond V. Mills is een bedrijf uit Cedar Rapids, Iowa, dat gespecialiseerd is in gist supplementen en nieuwe diervoeders technologie. In 2004, toen Diamond Mills producten waren uitsluitend voor dieren, het bedrijf begon te merken interessante patronen onder haar medewerkers en hun zieke dagen. In het bijzonder, werknemers die in de buurt van de gist culturen werkten duurde bijna geen tijd af wegens ziekte. Dit leidde tot het onderzoek naar de effecten van gist culturen op de menselijke gezondheid en uiteindelijk geleid tot het supplement EpiCor en de dochteronderneming, Embria Health Services, gevestigd in de omgeving van Ankeny. EpiCor wordt verkocht als een voedingssupplement gezondheid supplement dat helpt bij de ondersteuning van het immuunsysteem.

corporate Relations

Toen werd vastgesteld dat de gist culturen positieve effecten op de mens, Diamond Mills besloten om spin-off van een dochteronderneming, Embria Health Sciences. EpiCor is een product van Embria Health Sciences, dat eigendom is van Diamond Mills op de markt gebracht.

voorbereiding Verschillen

EpiCor bestemd is voor menselijke consumptie, dus het is bereid in wat een "food-grade" faciliteit genoemd. Dit betekent dat de faciliteit heeft om zich te houden aan de FDA-normen voor hygiƫne en sanitaire voorzieningen en het kader van titel 21 van de Code of Federal Regulations worden geregistreerd. Vanwege de naleving EpiCor aan FDA-normen, is het bereikte de Generally Recognized As Safe rating. Diamond V XPC, Diamond Mills 'diervoeding product, niet heeft ontvangen deze rating.

product Verschillen

EpiCor werd afgesplitst van een bestaand diervoeder product, Diamond V XPC, zodat de twee producten zijn vergelijkbaar. De belangrijkste verschillen - anders dan het feit dat EpiCor is voor mens en Diamond V XPC is voor runderen, varkens, paarden, pluimvee en voedsel voor huisdieren - zijn dat EpiCor behoudt meer anti-oxidanten en heeft meer eiwitten dan Diamond V XPC. De concentratie van gist en eiwitten verschilt tussen de twee producten; EpiCor heeft ongeveer drie keer zo veel gist en eiwit als Diamond V XPC.

Prijs

EpiCor kost tussen de $ 20 en $ 50 voor 500 mg. Een 50-pond zak van Diamond V XPC varieert in prijs van $ 1,50 tot $ 1,75.