Verschil tussen een plastic kegelen een Reactief Bal van het kegelen

Verschil tussen een plastic kegelen een Reactief Bal van het kegelen


Iedere bowling liefhebber moeite waard zijn zout weet dat reactieve hars bowlingballen zijn te veel te hanteren voor beginners, terwijl de plastic die bevorderlijk zijn voor onervaren releases. Van de vier gangbare Bowlingballen deze twee verschillen in de grijper gegenereerd. Elk bowling bal heeft een karakteristieke kern structuur gemaakt van dichte materialen. Afhankelijk van de vorm van de zware kern, verschillende delen van de kogel in contact met de bowlingbaan genereren verschillende curves in hun baan.

Het niveau van de geschiktheid van de gebruiker

Meestal amateurs voorkeur bowling ballen die niet te veel langs de rijbaan niet afwijken. Daartoe plastic ballen efficiƫnt; met hun glanzende afwerking die ze genereren zeer weinig wrijving. Reactieve hars bowlingballen tonen veel meer haak. Het duurt een deskundige bowler de hoeveelheid afwijking een reactieve bowlingbal toont schatten. De meeste huis ballen, te wijten aan het aantal recreatieve bowlers en de voordelige prijzen, zijn plastic ballen.

Begrenzing

Plastic ballen kan gemakkelijk onder de knie te zijn, maar ze zullen niet helpen bij het verbeteren nadat u een bepaald niveau van vaardigheid hebben verworven. Dit type bal stoot de olie (bij geoliede banen) in plaats van te absorberen; als resultaat hebben ze de neiging te slippen op bepaalde voorwaarden. Het is moeilijk om haak in plastic ballen te induceren, dus je kunt niet verwachten dat regelmatig stakingen met deze cover voorraad. Reactieve ballen bevatten weinig harsdeeltjes ingebed in de urethaan deksel voorraden. Deze deeltjes vasthouden aan de nummers, waardoor ze slippen op olie-achtige omstandigheden en plakken op droge rijstroken. Zo reactieve ballen kunnen worden gebruikt door een beperkt aantal bowlers.

Kosten

De kosten van de ballen kunnen variƫren van $ 50 tot $ 300 in het geval van kunststof exemplaren. Ze zijn meer kosten-effectief te kopen als je gewoon het begin van uw bowling stint. Recreatieve bowlers kunnen gemakkelijk kopen plastic bowlingballen in plaats van het gebruik van veel gebruikt en misbruikt huis ballen. Reactieve hars ballen, vanwege de ingewikkelde chemie van de omslagbladen, duur, vanaf $ 100 tot enkele honderden. Pas na het verkrijgen van vertrouwen in hun vaardigheden heb bowlers kiezen voor dit type van de bal.

Toestand van Lanes

De vaardigheid van een echte concurrent bowlingbaan ligt in het beoordelen van de toestand van de baan en het kiezen ballen volgens haar. Op een vette vliegtuig, glanzend plastic ballen haak te weinig, of helemaal niet. Een reactieve bal zal zeker haken en curve langs een vette baan. Nogmaals, op een droge baan, een reactieve bal zal te veel haken en mist zijn doel. Glanzend ballen, zoals plastic ballen, zijn bruikbaar in deze gevallen. Vanwege de neiging tot slippen op olie en haak op droge rijstroken, reactieve ballen oefenen grotere backend kracht op de pinnen dan plastic ballen.