Vergelijking van Natural Deodorants

Vergelijking van Natural Deodorants

Natuurlijke deodorants worden steeds populairder, zoals bezorgdheid over aluminium in traditionele deodorants te verhogen. Bij het selecteren van een natuurlijke deodorant, op zoek naar degenen die plantaardige en essentiële oliën gebruiken om te helpen neutraliseren geur en verdampen transpiratie. Sommige heilzame ingrediënten bevatten toverhazelaar, die de huid kalmeert en helpt verdampen zweet, minerale zouten, die de groei van bacteriën en zuiveringszout, die geur neutraliseert voorkomt.

Natuurlijke deodorants zijn verkrijgbaar in spray, stick en roll-on vorm. Populaire natuurlijke deodorant merken zijn onder andere Aubrey Organics, Tom's of Maine, Avalon Organics en Dr. Hauschka.

Bekende valkuilen

Er zijn een paar bijwerkingen die u zou kunnen lijden bij de eerste stappen naar een natuurlijke deodorant; deze omvatten geur, jeuk en roodheid. Bepaalde natuurlijke deodorants zijn geur-vrij, en terwijl ze helpen doden geur-veroorzakende bacteriën, kan uw lichaam de tijd nemen om aan te passen en geur kan merkbaar zijn.

Etherische oliën kunnen jeuk of roodheid veroorzaken. Het beste is om een ​​patch test te doen door toepassing van de deodorant om een ​​klein deel van de huid voor een paar dagen om te testen op een reactie alvorens beide oksels.

Waar te kopen

Natuurlijke deodorants worden meestal aangetroffen in natuurlijke en biologische speciaalzaken, zoals Whole Foods en The Vitamin Shoppe, maar een aantal natuurlijke en biologische producten voor persoonlijke verzorging merken dat natuurlijke deodorants bieden, zoals Avalon Organics en Tom's of Maine, kunnen worden gekocht in drug en kruidenierszaken.

Kosten

Natuurlijke deodorant prijzen variëren, maar verwachten dat ongeveer $ 4 tot $ 8 betalen gemiddeld. Vaste deodorant kan langer duren dan nevel vormen en daarom een ​​meer kosteneffectieve optie.

vergelijking Winkelen

Bij het winkelen voor natuurlijke deodorants, bepalen of u wilt dat de deodorant aan een geur hebben, helpen verdampen zweet bevatten of bepaalde ingrediënten en selecteer een product dienovereenkomstig. Bijvoorbeeld, toverhazelaar verzacht de huid en verdampt het zweet, dus als je wilt een natuurlijke deodorant om irritatie te minimaliseren en ook werken als een anti-transpirant, op zoek naar een formule die toverhazelaar bevat.