Vergelijking van Exerstrider en Nordic Walking

Vergelijking van Exerstrider en Nordic Walking

Exerstriding en nordic walking zijn zowel wandelen oefeningen die stokken gebruiken. Er is een lichte leercurve voor degenen die nieuw zijn wandelen met stokken, maar de voordelen zijn de moeite waard. Versterk je je bovenlichaam en de kern spieren je armen, palen en benen werken allemaal samen in koor. Beide loopoefeningen bieden een uitstekende aërobe training.

De Exerstrider Polen

De ontwikkelde voor Exerstriding palen combineren de schacht van een ski-pool en de handgreep van een wandel-pole. Ze zeer licht van gewicht en de lengte instelbaar. Ze hebben ook de punt-tips skistokken, die worden gebruikt voor Exerstriding in de sneeuw. Echter, aangezien de meeste sporters lopen als het droger, zijn er verschillende soorten rubberen "voeten" die zijn ontworpen om te passen over de puntige uiteinden. U kunt ook Exerstride met je stokken op indoor tracks, maar zeker niet op loopbanden.

Het lopen van de Exerstrider Way

Het eerste wat je doet is het aanpassen van uw palen voor uw lengte. Pak de handgrepen en zet de polen parallel aan je lichaam, ellebogen langs je lichaam. Je handen moeten iets lager dan je ellebogen gebogen zijn. Begin met de uitoefening door een stap voorwaarts met je rechtervoet terwijl je je linker paal vooruit. Je rechtervoet en links pole zou moeten bewegen in koor, zo moet je linkervoet en rechts pole als je begint te lopen. De arm die terug zwaait zou een licht gebogen elleboog te houden en plant de paal. Je andere arm moet naar voren zwaaien, tillen en verplaatsen van de stok met het.

Nordic Walking Poles

De grondleggers van Nordic walking aangepast cross-country skistokken voor een unieke soort gepoold looptraining. De polen zijn lichtgewicht met verstelbare lengtes en hebben ook de puntige uiteinde-tips. Ze bieden ook met rubber beklede tips voor droge ondergrond lopen. Echter, nordic walking-stokken de gehandschoende hand greep van de cross-country ski's behouden. De gehandschoende hand-grip zorgt voor een cross-country skiën tijdens het lopen soort ervaring voor sporters.

De Nordic Walking techniek

Om te beginnen, plaats je handen in de handschoenen en stel de Velcro rond uw polsen in een strakke, maar comfortabele manier. De paal hoogte moet worden aangepast, zodat je handen iets lager dan je ellebogen gebogen. Je rechtervoet en links pole zou moeten bewegen in koor, evenals je linkervoet en rechts pole. De arm die terug beweegt moeten rechtzetten en de swing van je schouder. Uw hand in de gehandschoende grip moet iets swing achter je heup, waardoor de paal geplant om de hoek te laag bij de grond. Vervolgens laat je grip, tillen en swingende de paal naar voren met de handschoen als je andere arm en paal te verplaatsen naar achteren.