Verbrande calorieën per uur op een loopband

Verbrande calorieën per uur op een loopband

Een dagelijkse routine loopband is een uitstekende manier om gewicht te verliezen en in vorm te blijven. Weten hoeveel calorieën je verbrandt per uur kunt u doelen te stellen, en biedt ook een grote mate van motivatie.

gewicht Verschillen

Energie-output varieert afhankelijk van factoren als fysieke gestalte, leeftijd, gewicht en lichamelijke conditie, volgens een studie door de Ferst Research Center van Piedmont Hospital. In het algemeen zwaardere mensen meer calorieën verbranden dan lichtere, slankere mensen. Een persoon met een gewicht van 155 pond zal 298 calorieën per uur lopen branden op 3,5 mijl per uur, terwijl een persoon met een gewicht van 185 pond 356 calorieën per uur verbrandt met dezelfde snelheid, zegt Harvard Health Publications.

Intensiteit

Verhogen van de tredmolen loopt percentage 3,5-4,5 mijl per uur zal leiden tot een aanzienlijke toename van de energie output. Een persoon met een gewicht van 185 pond verbrandt 356 calorieën per uur bij de lagere snelheid, en 444 calorieën per uur na de snelheidsverhoging. De Diet Health Club website geeft een benaderende vuistregel, waarin staat dat voor elke mijl per uur u de snelheid van uw riem, kun je ongeveer 100 calorieën per uur verbranden.

Het verhogen van Energie Output

Het verhogen van de snelheid is niet de enige manier om meer calorieën te verbranden. Het verhogen van de loopband de mate van helling en met behulp van de hand gewichten zal ook het aantal verbrande calorieën per uur te verhogen, aldus het fitnessapparaat Expert website.

Loopband Calorie Counter

Wees ervan bewust dat niet alle ingebouwde loopband calorie calculators geven een geheel betrouwbaar figuur. U kunt een handheld calorieënteller kopen als je wilt nogmaals controleren of uw energieverbruik.