Verbrande calorieën per uur Kajakken

Verbrande calorieën per uur Kajakken

Fietsen en hardlopen zijn populaire keuzes om calorieën te verbranden, maar als je niet genieten van deze sport niet bang om te proberen andere buitensporten, zoals kajakken, om calorieën te verbranden terwijl je plezier hebt. Volgens het American College of Sports Medicine, plezierige activiteiten te bevorderen lichaamsbeweging hechting en de daaropvolgende gewichtsverlies.

Calorieën per uur

Volgens de American Council on Exercise, een 125-lb. persoon verbrandt 283 calorieën per uur van kajakken, terwijl een 150-lb. persoon verbrandt 340, een 175-pond. persoon verbrandt 397 calorieën en een 200-lb. persoon verbrandt 454 calorieën. Hoger lichaamsgewicht vereist meer energie-uitgaven voor de activiteit.

Calorieën per pond van lichaamsvet

Een pond van lichaamsvet is gelijk aan 3500 calorieën. Daarom is een 175-lb. persoon verbrandt het equivalent van 1 pond lichaamsvet na accumuleren ongeveer 8 uur en 45 minuten van kajakken in de tijd.

Vergelijking met Andere activiteiten

Kajakken verbrandt meer calorieën per uur dan fietsen 5,5 mph, minder dan het draaien van 5,5 mph en hetzelfde als het spelen van softbal gedurende een uur. Een 125-lb. persoon verbrandt 454 calorieën loopt 5,5 mph gedurende één uur, 227 calorieën per uur van 5,5-mph fietsen en 283 calorieën per uur van softbal.