Verbrande calorieën per uur at Rest

Verbrande calorieën per uur at Rest


Uw rust stofwisseling (RMR) is het geschatte aantal calorieën je lichaam zou branden als je niets anders dan rest voor 24 uur. Dit aantal kan gemakkelijk worden gevonden met behulp van online RMR rekenmachines, of handmatig invoeren van uw persoonlijke gegevens in de noodzakelijke vergelijking. Veel mensen gebruiken hun RMR om calorie-inname om gewicht te verliezen te reguleren.

Mufflin Equation

De Mufflin vergelijking is de meest accurate manier om je RMR berekenen. Effectieve hoogte (h), gewicht (w) en leeftijd (a), de vergelijking schat het aantal calorieën in een periode van 24 uur zonder enige activiteit zou verbranden. Voor mannen is de vergelijking is als volgt: (10 xw) + (6,25 xh) - (5 x) + 5. Voor vrouwen: (10 xw) + (6,25 xh) - (5 x) - 161.

Lichaamssamenstelling

De RMR rekenmachine niet lichaamssamenstelling rekening te houden. Je lichaam samenstelling is het percentage van de spieren en vet die deel uitmaken van je lichaam. Dus als je een nontypical lichaamssamenstelling, zal de rekenmachine minder nauwkeurig zijn.
Een bovengemiddelde hoeveelheid spiermassa zou een groter aantal, en een onder het gemiddelde bedrag van de spier een lager aantal opleveren. Dit komt omdat spieren verbrandt calorieën en vet niet.

activiteitsfactor

Houd er rekening mee dat uw RMR is het aantal calorieën dat je lichaam nodig heeft om uw huidige gewicht te handhaven in rust. Om een ​​schatting van het aantal verbrande calorieën tijdens uw actieve dag te krijgen, zou je nodig hebt om je RMR tarief te vermenigvuldigen met een activiteit factor.

overwegingen

Schommelingen in uw lengte, gewicht en leeftijd al invloed op uw RMR. Als je ouder wordt, je RMR naar beneden gaat. Zoals u korter worden, je RMR naar beneden gaat. Als je gewicht afneemt, uw RMR naar beneden gaat. Dit is de reden waarom periodiek opnieuw de berekening van uw RMR kan belangrijk zijn.

misvattingen

Veel mensen wisselen de zinnen BMR en RMR. Terwijl soortgelijke, ze zijn niet precies hetzelfde. BMR of basaal metabolisme, is meestal getest in een verduisterde kamer door een liggende patiënt die zojuist geslapen 8 uur, 12 uur vasten opdat zijn spijsverteringssysteem inactief. RMR wordt over het algemeen getest onder minder beperkende voorwaarden en is daarom meer kans op een correcte en nauwkeurige maat voor iemand die probeert om hun eigen tempo te schatten zijn.