Vaseline voor een droge neus

Vaseline voor een droge neus

Vaseline is bekend om te helpen hydrateren en te genezen huid. Soms zijn mensen zijn op hun hoede van het zetten van zalven, crèmes en gelei op en in het lichaam van de openingen, zoals de neus. Als u een droge en geïrriteerde neus, Het is waarschijnlijk veilig om te helpen genezen met kleine hoeveelheden Vaseline.

Droge en Beschadigde Huid

Als u last heeft van een droge huid, gebrek aan je vocht. Typisch uw huid is ruw en geïrriteerd als het begint te kraken. Beschadigde huid kan afkomstig zijn van verminderde natuurlijke smering als gevolg van veroudering, koel weer met een lage luchtvochtigheid, overmatige baden, extreme hitte en wrijvingskracht irritatie. Indien onbehandeld, kan beschadigde huid leiden tot dermatitis, die droge, jeukende en rode huid.

Behandeling van de neus met vaseline

Vaseline vormt een kit die het water in de huid blijft, het afschrikken van droogte. Het kan ook droog elimineren door het voorkomen van verdere water waardoor de huid, waarin de interne reparatie van de huid helpt. Vaseline wordt ook gebruikt voor de genezing van snijwonden en schrammen op de huid. De occlusieve barrière van vaseline sluit de beschadiging van de huid. Dit voorkomt dat vuil en bacteriën uit het invoeren van de snede, die het lichaam genezingsproces helpt

Lipoid Pnuemonia

Wanneer vaseline aan de binnenzijde van de neusgaten, afvoerslang aan de rug van de neus met normale nasale vloeistoffen en wordt doorgeslikt. Volgens de Mayo Clinic, in zeldzame gevallen kleine hoeveelheden van de gelei kunnen migreren in de luchtpijp en de longen. Over een grote tijdspanne, kan de gelei te verzamelen in de longen en leiden tot een potentieel ernstige ontsteking genaamd lipïde longontsteking. Soms lipoïd longontsteking veroorzaakt geen tekenen of symptomen, maar lipoïd longontsteking kan hoesten, pijn op de borst of kortademigheid veroorzaken.

seizoen Betekenis

Typisch je neus wordt droog en gebarsten meer tijdens omstandigheden kou en een lage luchtvochtigheid. Mensen hebben vaak het balsems en zalven in de late herfst en in de winter. Probeer om de kou te bestrijden door het plaatsen van Vaseline onder je neus voordat, of draag een doek beschermer rond de mond en neus.

Vasalines Voordelen voor de Body

Vaseline heeft andere toepassingen op het lichaam. U kunt toepassen op de lippen zijn afsluitende eigenschappen als een balsem, waarbij het oppervlak van de lippen kan verzachten en voorkomen vochtverlies. Vaseline kan worden gebruikt als een algemene schoonheidshulp die helpen scheuren in de huid, en helpt bij gespleten punten in het haar omdat droog en beschadigd haar is gedeeltelijk het gevolg van vochtverlies. Vaseline bevat een paraffinewas die de huid te helpen met eelt en huidstructuur verzacht.