Varen en verordeningen in Colorado State Parks

Varen en verordeningen in Colorado State Parks

U kunt uw hart pompen te krijgen en koel blijven op hetzelfde moment met een verscheidenheid aan activiteiten varen op het park van de wateren in Colorado. Of u nu liever autorijden over een enorm reservoir of bespiering tegen de stroom op een smalle rivier, de volgende staat regelgeving zorgt ervoor dat je veilig wanneer u uit op het water.

Whitewater

Colorado karnen Wildwater in verschillende parken u kunt peddelen vaardigheden en uithoudingsvermogen te meten met bloedstollende hydraulica in zulke rivieren zoals de Yampa, Colorado en Arkansas. Je hoeft niet om uw persoonlijke raft, kajak of andere peddel vaartuig registreren om de rivieren te gebruiken, maar staat regelgeving moet u veiligheidsuitrusting dragen, zoals een zwemvest of PFD, een zaklamp en een fluitje. Helmen worden aanbevolen voor Class 4 wildwater of hoger, en je moet een PFD in wildwater gebieden dragen. Colorado heeft geen vergunning om de boot in de staat parken nodig, maar als je van plan bent om stroomafwaarts van Yampa River State Park doorzetten in Dinosaur National Monument, of in Utah langs de Colorado rivier, zult u een vergunning van de National Park Service nodig. Als je van plan een nachtelijke trip peddelen in een van de parken staat, moet u het uitvoeren van alle vaste menselijke uitwerpselen en uw afval.

gemotoriseerde Varen

Veel van Colorado staat parken liggen op reservoirs, waar u kunt zeilen, windsurfen of waterskiën. Als uw vaartuig wordt aangedreven door een motor of wind, moet u ervoor zorgen dat het is geregistreerd bij de staat. Sommige reservoirs vereisen een inspectie voor quaggamossel en zebra mosselen voordat je in of neem uw vaartuig uit het water. In het zuidwestelijke deel van de staat, Navajo Reservoir biedt 15.000 acres oppervlakte die een favoriete plek voor liefhebbers van woonboot op vakantie. De 35-mijl lange meer strekt zich uit in New Mexico en heeft baaien en wandelpaden in het bos en de woestijn gebieden die je kunt verkennen voor mijl. Het meer staat open voor elke vorm van varen, het verstrekken van gemotoriseerd of door de wind aangedreven boten hebben een geldige registratie in een staat.

Windkracht

Colorado vereist zeilboten geregistreerd te zijn om zijn wateren. Zeilen is toegestaan ​​op de meeste grote reservoirs, met Boyd Lake State Park een favoriete het noorden van Colorado bestemming voor zeilers. De 1700-acre meer ligt tussen de glooiende prairies van het noordoosten van Colorado, 13 mijl ten zuiden van Fort Collins. Voordat u zeil kunt instellen, zal uw vaartuig worden gecontroleerd op de aanwezigheid van invasieve soorten meer. Je zult de ideale omstandigheden voor windsurfen bij Harvey Gap State Park in Rifle te vinden. De 190-acre meer is afgesloten voor alle gemotoriseerd varen, maar staat open voor windsurfen, roeien en zeilen van april tot en met oktober.

Flat-water Paddling

Een aantal van de kleinere meren in Colorado zijn open uitsluitend te peddelen aangedreven vaartuigen. U kunt genieten van stand-up paddleboarding, kanoën of een flatscreen-water kajakken op deze meren, evenals vissen met een boot wordt aangedreven door een elektrische trolling motor. Sylvan Lake State Park in Eagle biedt eenzaamheid in een alpine omgeving waar u de 42-acre meer alleen begeleid door het geluid van water spatten van je peddel kan peddelen. Huur een peddel boot, kajak of kano op het terrein van Memorial Day tot Labor Day. Wanneer je klaar bent peddelen, wandelen en fietsen in de loop trail rond het meer en aan te sluiten op paden die leiden naar het White River National Forest.