Vaak Urine Drug Tests gebruikt door bedrijven

Vaak Urine Drug Tests gebruikt door bedrijven


Veel bedrijven vereisen een pre-employment drug test van hun toekomstige werknemers om een ​​drugsvrije werkplek te garanderen. Urine screening is de meest voorkomende procedure die wordt gebruikt door werkgevers, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Niet alle urinedrug tests zijn dezelfde, however-- verschillende proeven en methoden zijn specifiek voor diverse soorten onderzoek.

types

Een bedrijf zal beslissen wat voor soort urinetest om te gebruiken voor pre-employment screening van geneesmiddelen op basis van hun specifieke behoeften. Het basistype van de urine drug test gebruikt door bedrijven als een scherm pre-employment is de 5-Panel Test, volgens het ministerie van Arbeid. Echter, kan een bedrijf kiezen om te gaan met een 8-Panel of 10-testpanel, afhankelijk van welke drugs ze zijn het meest bezorgd over hun specifieke werkplek.

Functie

De verschillende panel niveaus van urine drugstesten bieden bedrijven de mogelijkheid om ofwel smal of verbreden van de set van de medicijnen die ze willen om te testen op. De 5-Panel Test wordt gebruikt om het scherm voor het gebruik van amfetaminen, cocaïne, THC (marihuana), PCP (fencyclidine) en opiaten (heroïne, morfine, codeïne). Een 8-Panel Test, zegt het ministerie van Arbeid, kan barbituraten (of "downers"), benzodiazepines (diazepam, alprazolam), en methaqualon (Quaaludes) bevatten. Een 10-testpanel kunnen screenen op geneesmiddelen, zoals methadon, steroïden, en MDMA (XTC).

Identificatie

Wanneer een urinemonster wordt verzameld, meestal door een verpleegkundige of andere medische professional ingehuurd door het bedrijf, is het naar een laboratorium voor analyse. Er bestaan ​​verschillende mogelijkheden voor het testen van het monster drugs identificeren de urine. De immunoassay werkwijze urine onderzoekt de activiteit van bepaalde antilichamen in de urine specimen om de aanwezigheid van illegale drugs bepalen. Andere methoden die worden gebruikt voor het opsporen van drugs in de urine zijn en gaschromatografie / massaspectrometrie, die wordt beschouwd als de meest overtuigende, nauwkeurige urine analyse van geneesmiddelen, volgens het National Institute on Drug Abuse.

Tijdsspanne

Ongeacht de aard van de urine drug testen van een bedrijf gebruikt, de opsporing van illegale stoffen in de urine heeft één grote limitation-- tijdsbestek. Testen van urine is nauwkeurig voor verschillende stoffen verschillende tijdsintervallen. Verschillende werkstoffen verschillende detectietijden in urine: marihuana (THC) detecteerbaar tussen drie dagen tot enkele weken, cocaïne 2-10 dagen, amfetaminen slechts 48 uur, en alcohol slechts één uur per 1,5 ounces verbruikt.

overwegingen

Urine drugtests zijn niet beperkt tot de schermen pre-employment. Samen met het testen van pre-employment, kunnen aanvullende screening van geneesmiddelen worden besteld door een bedrijf door redelijk vermoeden, na een ongeval op het werk, en willekeurig (afhankelijk van elk bedrijf specifiek beleid). Een ander ding om te overwegen over urine drugtests is dat door de federale wet, stelt het ministerie van Arbeid, als een urinemonster testen positief voor een bepaalde illegale stof, een tweede (bevestiging) test moet worden in het laboratorium uitgevoerd op hetzelfde monster vóór de resultaten worden gerapporteerd aan de werkgever laten.