USDA Beef Eisen

USDA Beef Eisen


Bij het winkelen voor uw boodschappen, je waarschijnlijk al gemerkt USDA (US Department of Agriculture) stickers op verpakte vleeswaren. Deze stickers geven dat het vlees voldoet aan de eisen voor het vervoer in staat lijnen. Bovendien is de aanwezigheid van de sticker garandeert de consument dat het product gezond en onvervalst en correct geëtiketteerd en verpakt. Veel van deze regels zijn vastgelegd in de Federal Meat Inspection Act.

Slaughter Eisen

De USDA verbiedt het slachten van zieke dieren voor menselijke consumptie. Dergelijke dieren moeten worden gedood in een aparte locatie om de verspreiding van de ziekte onder de gezonde dieren te voorkomen. Bovendien moet het slachtproces humaan zijn. Deze eisen omvatten waardoor het dier ongevoelig voor pijn door een enkele klap of gunshot voorafgaand aan de verwerking tot vlees.

etiketteringsvoorschriften

Of het nu verkocht in blik of verpakte vorm, moet rundvleesproducten leesbaar worden geëtiketteerd als "geïnspecteerd en goedgekeurd" door de USDA. De USDA secretaris schrijft de stijlen van het type label. Sales onder andere namen en markeringen die valse of misleidende zijn verboden, hoewel gevestigde handelsnamen zijn toegestaan.

Sanitation Eisen

De USDA machtigt sanitaire voorzieningen of een andere bevoegde deskundigen met het toezicht op vlees inblikken, verpakking en rendering. De USDA regelt ook de sanering van de locaties waar de verwerking plaatsvindt.

Additieven, antibiotica en hormonen

Additieven zijn niet toegestaan ​​in vers rundvlees. Als het vlees is verwerkt, moeten additieven zoals zout of MSG worden op het etiket vermeld. Boeren kunnen antibiotica geven aan hun vee, maar ze moeten niet in het systeem van het dier op het moment van slachten. Bovendien kunnen boeren hormonen zoals testosteron of zeranol bevordering van groei hun vee beheren, maar ze zijn in bepaalde combinaties en voor bepaalde soorten dieren verboden.

E. Coli Verordeningen

In 2010, in reactie op E. Coli uitbraken als gevolg van besmet rundvlees, USDA secretaris Tom Vilsack implementeerde een zero-tolerance beleid tegen de bacteriën. De regelgeving aangescherpt microbiologische testen protocollen, staken hun bemonsteringsfrequentie en stelde aanvullende afkeurcriterium voor bron toeters en bellen worden gebruikt in rundergehakt. In het jaar 2010 werden rundvlees verkopers met slechte veiligheid dossiers niet in aanmerking komen om hun product te verkopen geacht tot de USDA voltooide een oorzaak-en-effect studie van hun plant.