Upper Tricep Oefeningen

Upper Tricep Oefeningen

Vanuit een functioneel perspectief, je triceps helpen verbreed uw elleboog en duw voorwerpen. Vanuit esthetisch oogpunt, goed gedefinieerde triceps maken je armen kijken volledig ontwikkeld. Gewogen oefeningen zoals triceps extensions en push-downs kan bouwen uw hogere triceps, zoals kan gewijzigd bankdrukken en lichaamsgewicht oefeningen zoals dips.

Anatomie

Uw triceps brachii heeft drie regio's of koppen. De lange kop begint in de buurt van uw schouderblad. De smallere zijdelingse hoofd loopt langs de bovenkant, buiten gedeelte van uw opperarmbeen. Van de drie hoofden, begint de mediale hoofd van de verst langs de arm.

uitbreidingen

Veel soorten triceps extensions bestaan, met inbegrip van overhead, helling en daling versies. Fitness experts echter vaak adviseren de liggende Franse pers voor de ontwikkeling van triceps. De American Council on Exercise adviseert u begint op een bankje, liggend op je rug. Houd een halter in je borst, handen op schouderbreedte uit elkaar - je handpalmen worden geconfronteerd met je voeten. Strek je armen en de balk boven je borst te verhogen. Houd je bovenarmen op slot en gebruik je onderarmen naar de bar in de richting van je voorhoofd te verlagen. Zorgvuldig de lat terug naar de startpositie.

Push-downs

Je zult een overhead pulley gevonden in de meeste sportscholen voor push-downs nodig. Plaats uw voeten schouder-afstand van elkaar. Grip een bar of touw met je armen gebogen. Houd uw ellebogen als je push je onderarmen naar beneden. Na een korte greep, laat je onderarmen om terug naar het beginpunt stijgen. Behoud van een goede bovenlichaam houding en een lichte bocht in je benen.

Bench Press

Wanneer de meeste mensen denken over bankdrukken, stel ze de ontwikkeling van hun borst. Close-grip bankdrukken, kan echter een effectieve triceps bouwer, zegt ProjectSwole.com, een fitnesscentrum bouwgrond. Liggend op een bankje, leg je handen op de halter boven, zodat ze niet meer dan schouder afstand van elkaar. Sta niet toe dat je ellebogen naar flare als je de halter te verlagen; houden ze verscholen in terwijl je de gewichten te verhogen back-up.

Dips en push-ups

U kunt uw triceps te bouwen zonder gewichten. Dips werk je triceps, borst en schouders, volgens bodybuilder Lee Hayward. U voert klassieke dips met behulp van parallelle staven. U kunt ook stoel dips te gebruiken, waarin u de positie van uw armen op de rand van een stoel en laat jezelf naar de grond. Voor diamant push-ups, plaats je handen onder je borst en dicht bij elkaar, zodat je wijsvingers en duimen te raken, de vorming van een diamant. Verlaag je borst naar de vloer en push up.

overwegingen

Gewogen triceps oefeningen, vooral extensies vereisen vaak lichtere gewichten. Overweeg het gebruik van een spotter voor bank en liegen Franse persen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een oefening routine.