Upper Body Dynamic Stretches

Upper Body Dynamic Stretches


U wilt dynamisch rekken alvorens deel te nemen in de sport, zoals hardlopen, basketbal, tennis en volleybal. Een dynamische rek, in tegenstelling tot een statisch traject, is moving. Dynamische stretching bereidt uw spieren en gewrichten voor krachtige en snelle actie die verwondingen zoals spier scheuren kan voorkomen. U kunt dynamische stukken zonder hulpmiddelen of met behulp van een stabiliteit bal, lichte gewichten of zelfs een hoepel.

pols rotaties

Om de polsen draaien, moet u de polsen omcirkelen in afzondering van de rest van de armen. Circle beide polsen met de klok mee en tegen de klok in. U kunt deze stukken doen voordat swingende een racket of een golfclub aan het lichaam voor deze dezelfde bewegingen te bereiden tijdens een spel.

arm Swings

Om breed arm zwaait uit te voeren, staat met je armen wijd. steekt dan de armen voor het lichaam met een arm over de bovenkant van de andere. Vervolgens neemt u ze uit brede weer en steek met de andere arm op de top. Voer arm zwaait met vloeibaarheid en consistentie. Het doen van deze oefeningen voor 20 tot 30 seconden zal opwarmen van de bovenrug, arm en schouderspieren.

U kunt ook verticale arm zwaait waar men arm schommelingen in de voorkant van je lichaam, terwijl de andere arm gaat achter het lichaam. Dan is de armen te schakelen posities. Herhaal dit een paar keer. De beweging is vergelijkbaar met wat je zou doen met je armen, terwijl cross-country skiƫn of schaatsen.

arm Circles

Om arm cirkels uit te voeren, bewegen de armen in zowel kleine of grote cirkelvormige bewegingen met de klok mee en tegen de klok in. De armen kunnen worden verhoogd langs je lichaam of recht uit voor je. Deze stukken zijn voor je schouders.

trunk Twists

Een koffer twist is een rotatie in de taille van links naar rechts. Stand met de benen op zijn minst schouderbreedte uit elkaar (of zitten op een stabiliteit bal). Je kunt je handen op je heupen of laat de armen hangen langs je lichaam. Draai het bovenlichaam naar rechts en naar links, terwijl minimaal bewegen van het onderlichaam. Herhaal deze bewegingen voor 20 tot 30 seconden.

Trunk Side Bends

Ga met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar met de armen opknoping aan uw zijde. Nu leun met je hele bovenlichaam naar de rechterkant alsof je probeert om je hand te bereiken in de richting van de vloer. Herhaal deze beweging op deze zijde 20 tot 30 seconden voordat u kanten.

Upper Body Golvingen

Staand of zittend op een bal, strek je armen boven je hoofd, beweeg je hele bovenlichaam in een golvende (cirkelvormige of cijfer acht) beweging met de klok mee en dan tegen de klok in voor 20 tot 30 seconden. Het doel is om los te komen en te ontspannen de wervelkolom. U kunt dit doen met een hoepel als goed.