Uncaria Tomentosa Side Effects

Uncaria tomentosa - beter bekend als Cat's Claw - is een soort van wijnstokken te vinden in de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika. De wortel en de bast van Uncaria tomentosa wordt beweerd om het immuunsysteem te stimuleren, ontstekingen en handelen te verminderen als een diureticum bij gebruik als geneesmiddel aan te vullen; Echter, aanvullend onderzoek is nodig om deze potentiële voordelen voor de gezondheid van de Cat's Claw verder te valideren, de Universiteit van Maryland Medical Center waarschuwt. Praat met uw zorgverlener over Uncaria tomentosa bijwerkingen voordat u begint met het nemen van dit soort natuurlijke aanvulling.

Milde bijwerkingen

Wanneer genomen zoals voorgeschreven, Uncaria tomentosa meestal niet merkbare bijwerkingen veroorzaken. In bepaalde gevallen kunt u een milde maag irritatie na het innemen van een dosis van Cat's Claw. Diarree kan leiden tot dringende, losse stoelgang vergezeld van opgeblazen gevoel, krampen of ongemak. Zelden, kan je hoofdpijn, duizeligheid of braken. Seek zorg van uw arts als deze bijwerkingen ernstig worden of niet verdwijnen.

Vrouw-Specific Side Effects

Behandeling met Uncaria tomentosa tijdens de zwangerschap kan leiden tot schade aan de foetus of een miskraam. Daarnaast kan het gebruik van dit supplement ook maken het moeilijk voor vrouwen om zwanger te worden, het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde waarschuwt. Bijgevolg niet cat's claw supplementen te nemen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of probeert zwanger te worden.

geneesmiddelinteracties

Voor het begin van de behandeling met Uncaria tomentosa, moet u alle medicijnen die u momenteel met uw zorgverzekeraar te bespreken. claw Cat's kunnen interageren met bepaalde medicijnen met inbegrip van diuretica, bloedverdunners, anticonceptiepillen, oestrogeen of progesteron therapieën en bloeddruk drugs. Bovendien biedt een Uncaria tomentosa niet in combinatie met immunosuppressiva, zoals deze aanvulling kan eigenlijk verbeteren van het immuunsysteem.

contra-indicaties

Bespreek eventuele reeds bestaande gezondheidsproblemen je kunt hebben met uw arts voordat u Cat's Claw. De pediatrische veiligheid en werkzaamheid van dit kruidensupplement zijn niet geëvalueerd. Als zodanig, moeten kinderen niet worden behandeld met Uncaria tomentosa, tenzij anders geïnstrueerd door een arts. Vermijd de behandeling met Cat's Claw als je een huidtransplantatie of orgaantransplantatie hebben ondergaan, of als u tuberculose of een auto-immuunziekte. Met behulp van Uncaria tomentosa kan je immuunsysteem te versterken, die symptomen die gepaard gaan met je immuun-gerelateerde gezondheidstoestand kan verergeren.