Unani Herbal Treatment

Unani is een Indiase holistische helende therapie. Unani kruiden-behandelingen (Ilaj Bil Dawa) zijn gebaseerd op natuurlijke componenten van het lichaam. Unani specialisten raden ziekte en ziektepreventie, op basis van essentiële en niet-essentiële factoren. Unani implementeert Ayurvedische en andere oude helende principes. Unani voorstanders beweren dat Unani elke kwaal kan behandelen.

behandelingen

Unani Hakim (therapeuten) evalueren van een patiënt grondwet, temperament en lichaamsvochten (lichaamsvloeistoffen). Volgens Unani Herbal Healing, Unani behandelingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Cupping (Mahajim), Zweten (Taareeq) en Bath Therapy (Hammam). Alle Unani therapieën omvatten aanzienlijke kruiden componenten.

Herbology

Unani Herbal Healing legt het belang van kruidentherapie. Eenvoudige kruiden hebben werkzame bestanddelen, alsmede natuurlijke tegengif dat harsen, kauwgom en vitaminen, om er maar een paar kruiden-eigenschappen bevatten. Deze eigenschappen combineren om op te treden op een systemisch niveau. Unani kruidentherapieën gebruik maken van de hele kruid voor holistische behandelingen. Unani kruiden-behandeling maakt gebruik van een scala van kruiden en andere minerale en dierlijke elementen. De Unani Herbal Clinic bevat elementen zoals mosterd olie, kamfer, kalonji olie, koriander en zwarte peper voor behandelingen van hoofdpijn tot brandwonden aan kanker.

Kenmerken

Volgens Unani Herbal Healing, kruiden eigenschappen zijn warmte, vochtige, koude, vochtige en droge. Deze eigenschappen veroorzaken thermische, droog, vochtig en sappig veranderingen in het lichaam. Een Unani kruiden-behandeling is ontworpen om noodlijdende toestand van het lichaam in evenwicht te brengen. Als een persoon koorts, bijvoorbeeld, koelen kruidentherapie balanceert de lichaamswarmte en vermindert de koorts.

remedies

Unani beoefenaars voorschrijven kalonji olie in combinatie met andere kruiden en dier- en minerale oorsprong stoffen. Behandelingsduur algemeen enkele weken continu, afhankelijk van de aandoening. Unani Herbal Clinic adviseert een warming mengsel van warm water, honing en kalonji olie voor 40 dagen voor de behandeling van astma en allergieën. Unani Herbal Clinic behandelt artritis met een mengsel van azijn, honing en kalonji olie. Unani behandelt ernstige ziekten, zoals kanker. Unani patiënten met intestinale, bloed en andere vormen van kanker drinken druivensap met kalonji olie. Unani specialisten behandelen oorpijn met gekookt water ui of knoflook en mosterd olie in de pijnlijke oor.