Ultimate Soccer Training

Ultimate Soccer Training


Bij het ontwerpen van een trainingsprogramma voor serieuze voetballers, coaches moeten zich realiseren dat het voetbal wereldwijd wordt erkend als de meest fysiek veeleisende sport. Een speler moet vaardigheden, kracht, uithoudingsvermogen en een sterke mentale spel. Een ultieme training programma moet een plan dat progressief is om voortdurende verbetering in al deze gebieden te omvatten.

Krachttraining

Krachttraining speelt een grote rol in een voetballer & # 039; s prestaties. Krachttraining kan omvatten gewichten, maar het is anders dan het gewicht training om spiermassa op te bouwen. Bij het trainen van jongere of kleinere spelers, kan krachttraining een speler helpen de juiste hoeveelheid bulk toe te voegen voor de fysieke uitdagingen op het veld. Anders dan de meeste spelers & # 039; geloof, ultieme krachttraining wordt bereikt door push-ups en squats. Push-ups werken de triceps, borst, schouders en de kern. Dit zal resulteren in een sterkere loper, verder throw-ins, en de mogelijkheid om een ​​verdediger balans knock off en maak snel zagen. Er zijn bijna eindeloze variaties op de standaard push-up. Gebruik een variatie om de verveling weg te nemen en zorgen voor de voortdurende verbetering. Kraakpanden ontwikkelen van de spieren die nodig zijn voor de explosieve kracht en snelheid. Muur squats en squat sprongen zijn de basis-squat beweegt elke speler nodig heeft om onder de knie.

Speed ​​Training

Alle snelheid opleidingen moet beginnen met een assessment. Een coach kan geen doelen te stellen of het meten van verbeteringen als de speler & # 039; s uitgangspunt statistieken zijn onbekend. Coaches moeten realistische verwachtingen te houden als een speler sneller kan worden, dat doesn & # 039; t dat hij zal snel zijn, maar sneller dan hij was. Een snelheid opleidingsplan om de snelheid te pre-season te verhogen moet drie weken duren, elke sessie te beginnen met een warming-up 1/2-mijl joggen, stretching, hoge knieën en hak-Glute loopt over het veld. Maandag en vrijdag, doen sprints van 30 meter, 60 meter en 90 meter - een week, drie keer; week twee, vijf keer; en week drie, zes keer. eindigen dan met de snelheid piramide: 50 meter, 100 meter, 150 meter, 200 meter, 150 meter, 100 meter, 50 meter. Doe dit twee keer in de week een en drie keer in twee weken en drie. Evalueer spelers & # 039; optreden op het einde van elke week.

Conditietraining

Fartlek training wordt gebruikt door hardlopers om uithoudingsvermogen op te bouwen. Deze training kan ook gebruikt worden door voetballers aan duurtraining te houden van saai. Farlek betekent snelheid spelen en is een trainingsmethode die een speler blijft bewegen zonder te stoppen voor een lange periode van tijd. Dit legt de nadruk op het aerobe energiesysteem en bouwt uithoudingsvermogen. Een Fartlek sessie duurt meestal 45 minuten om het maximale voordeel te krijgen. Een Fartlek sessie zou iets wat lijkt te zijn: stabiele jog gedurende 10 minuten; sprint op 3/4 snelheid gedurende 90 seconden; joggen gedurende 45 seconden; sprint gedurende 10 seconden; joggen gedurende 30 seconden; achteruit lopen gedurende 30 seconden; lopen snel voor 30 seconden; dan lopen moeilijk voor 60 seconden. Herhaal dit drie of vier keer en daarna afkoelen met een gestaag tempo jog gedurende 10 minuten. Het doel is om de speler te blijven bewegen de hele tijd.

Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid in het voorbijgaan en schieten is een vaardigheid voor elke speler om te overmeesteren. Dit wordt gedaan door middel van training. Vergeet niet de praktijk maakt niet perfect; perfecte oefening baart kunst. Een speler nooit praktijkopname begin praktijk hun spieren niet opgewarmd. Passen en schieten oefeningen moet worden gedaan met beide voeten.

Shooting nauwkeurigheid boor: Plaats twee kegels in het doel met een bal in evenwicht op de top; spelers line-up met een bal op de 18; één speler dribbelt ongeveer een erf en scheuten. Het doel is om een ​​van de kegels in het doel getroffen. De eerste speler om dit te doen vijf of 10 keer is de winnaar. Als spelers te verbeteren, hebben ze kloppen de bal uit de kegel.

Freestyle

Voetbal freestyle is over het doen van trucs. Dit is leuk voor je spelers en waardoor ze tijd aan het eind van de praktijk van dit wordt gezien als een beloning. Het voordeel van freestyle: Het verbetert sterk een speler & # 039; s coördinatie, balancing en balcontrole. Juggling wordt niet gebruikt in het spel, maar een speler die kan jongleren kan gemakkelijk manoeuvreren de bal verleden tegenstanders. Freestyle tricks vereist geduld en kan worden gegeven aan spelers als huiswerk. Dit geeft hen de motivatie om te oefenen op hun eigen en dan laten zien wat ze kunnen doen bij de volgende praktijk.

Om te leren jongleren: Gooi de bal omhoog borst hoog; laten stuiteren op de grond een keer; kick it back-up; laat het stuiteren; schop het back-up. De bal moet lager zijn dan de borst blijven werken aan het jongleren onder je knie. Het verwijderen van de bounce is de volgende stap, dan verhoging van het aantal jongleert.