Uitzonderingen op EER Berekeningen

Uitzonderingen op EER Berekeningen


Een persoon geslacht, leeftijd, gewicht, lengte en de activiteit te bepalen haar geschatte energiebehoefte, of EER. Gezonde individuen zijn de basis voor EER berekeningen, maar degenen die hebben bepaalde verwondingen, brandwonden of andere trauma's kunnen gewijzigde berekeningen gebruiken. Soms echter niet lenen voor het gebruik van OER berekeningen.

zwaarlijvigheid

Zwaarlijvige volwassenen kunnen de EER berekening te gebruiken, maar alleen met wijzigingen. OER berekening van obese volwassenen gebruikt aangepaste lichaamsgewicht of ABW, in plaats van werkelijke gewicht. De formule voor het berekenen ABW is als volgt: [(huidige lichaamsgewicht kg - ideale lichaamsgewicht kg) x 0,25] + ideale lichaamsgewicht kg. Gezondheidswerkers kunnen de EER berekening voor zwaarlijvige kinderen te gebruiken; met behulp van de laagste oefening niveau levert de meest nauwkeurige resultaat.

cystic Fibrosis

Degenen die cystic fibrosis hebben hogere energie-uitgaven dan gezonde individuen. Individuele energiebehoefte voor mensen met cystische fibrose tussen 120 procent en 200 procent van die van een gezonde persoon van dezelfde leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en lichamelijke activiteit. Het gewicht en de groei van de status van mensen met cystic fibrosis vereisen toezicht op om een ​​adequate inname van calorieën te garanderen.

Ontwikkelingsstoornissen

EER berekeningen niet van toepassing op personen met ontwikkelingsstoornissen vertragingen. Groei en gewicht verandert, of het gebrek daaraan, van deze personen vereisen monitoring. Personen met een hersenverlamming, bijvoorbeeld, kan niet in gewicht te wijten aan het bezit van minder vetmassa en de latere uitgaven hogere energie, terwijl personen met myelodysplasie hebben een lagere energieverbruik en kunnen obesitas.

Spina Bifida

OER berekeningen ook niet van toepassing op personen met spina bifida. Oudere kinderen, adolescenten en volwassenen met spina bifida hebben een verhoogd risico op obesitas. Personen met spina bifida kan lager energieverbruik hebben vanwege hun kortere gestalte, verminderde vetmassa en lage activiteit die samenhangen met mobiliteitsproblemen. Monitoring gewicht en groei bepalen of de energiebehoeften is voldaan.

premature baby's

Medische professionals gebruik maken van vergelijkingen om te bepalen hoeveel formule een premature of zeer laag geboortegewicht, baby, nodig heeft. Echter geen berekening beschikbaar EER's voor deze baby's te bepalen. Zeer laag geboortegewicht baby nodig tussen 120 en 150 calorieën per kilogram lichaamsgewicht per dag voldoende groei, afhankelijk van de specifieke behoeften. Monitoring van het gewicht en de groei zal bepalen of een zeer laag geboortegewicht baby krijgt genoeg calorieën.

Roken

EER berekeningen omvatten niet roken als een variabele. Omdat de nicotine in sigaretten energiebehoefte van een roker kan verhogen met maximaal 10 procent kan rokers moeten meer calorieën te verbruiken dan niet-rokers van dezelfde leeftijd, gewicht, lengte, bouwen en gender in om hun gewicht te behouden.