Uitpakken Maca Root

Uitpakken Maca Root


Macawortel is een voedingssupplement van de Peruaanse Andes gebruikt voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen. Beschouwd als een super eten in Peru, wordt maca gebruikt voor onvruchtbaarheid, impotentie, menopauze, en seksuele disfunctie bij mannen en vrouwen die anti-depressiva. Klinische onderzoeken zijn momenteel in het Massachusetts General Hospital uitgevoerd voor het gebruik ervan voor sexuele disfunctie en acute anterior uveitis, een pijnlijke aandoening van zwelling en ontsteking achter het oog. Maak macawortel in een extract thuis voor persoonlijk gebruik.

instructies

Ermee beginnen

1 Aankoop geheel of gehakte macawortel bij uw lokale Whole Foods winkel. De wortel wordt verkocht zowel vers als gedroogd. Verse macawortel moet de zon gedroogd 10 tot 15 dagen voordat het kan worden gemaakt in een uittreksel voor maximale potentie. U kunt oven drogen om 04:56 uur, maar dit zal de kwaliteit verminderen. Sla deze stap over als u gekocht gedroogde maca wortel.

(Referentie 2)

2 Weeg je gedroogde maca wortel. U zult het ene deel macawortel moeten twee delen vloeistof. Bijvoorbeeld, moet je twee ons macawortel en vier ounces gedestilleerd water en vier ons 100-proof alcohol.

Hak de wortel en plaats in een blender of keukenmachine. Laat blender lopen tot wortel tot een grof poeder wordt gemalen. Zodra het de gewenste consistentie te schakelen blender. Voeg de vier ounces gedestilleerd water en de vier ons alcohol. Run de blender totdat het wortelmateriaal en de vloeistof tot een fijne pasta gemengd. Giet de inhoud in een brede mondkruik. Sluit de pot, etiket het met de inhoud en de datum. Laat de pot en mengsel steile op een warme plek buiten direct zonlicht gedurende twee weken. Schud de pot dagelijks voorkomen bodem opgestelde ontmenging. (Referentie 2)

3 Na twee weken, giet de vloeistof af van de vaste wortelmateriaal door een kaasdoek in een houder. Twist en knijp kaasdoek strak om zoveel mogelijk van de vloeistof mogelijk te halen. Zeef de vloeistof opnieuw door een koffiefilter. Gebruik de trechter om vloeibaar extract giet in een donkergekleurde dropper fles. Naam en datum van de maca wortel extract fles. Extract zal blijven tot een jaar. (Referentie 2)

Hints

  • Wodka wordt meestal gebruikt om extracten te maken.
  • Als u liever geen alcohol gebruikt, kunt u azijn vervangen; Dit kan vermogen verminderen.
  • Gebruik steriele apparatuur voor het beste resultaat.
  • 100 proof alcohol is zeer licht ontvlambaar; niet gebruiken in de buurt van open vuur.