Types van geneeskrachtige planten

Types van geneeskrachtige planten


Vóór de komst van de moderne geneeskunde, lokale planten met medicinale eigenschappen vaak geserveerd als de meest krachtige agenten in het repertoire van een traditionele genezer. Inheemse mensen over de hele wereld nog steeds gebruik van planten als een integraal onderdeel van hun helende praktijken. De farmacologie industrie aangepaste vele medicinale planten gebruikt in de traditionele geneeskunde aan de moderne geneesmiddelen te creëren. Onderzoekers hebben niet onderzocht de beweringen die betrokken zijn bij het gebruik van de meeste geneeskrachtige planten, en het wordt aanbevolen dat personen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp overleg met een arts voordat de behandeling van een aandoening of symptoom.

Geneeskrachtige Planten voor respiratoire aandoeningen

Geneeskrachtige planten die respiratoire aandoeningen te behandelen kan astma te pakken, hoesten, luchtweginfecties en andere ademhalingsproblemen klachten. Sommige planten kunnen functioneren als bronchodilatoren, waardoor de luchtstroom naar en uit de longen, terwijl anderen kalmeren de irritatie van een droge, krassend keel.

Hoesten, een veel voorkomend symptoom van vele aandoeningen van de luchtwegen, kunnen worden verzacht door inname van de schors en bladeren van de berg appelboom of de bladeren van de zoete aardappel plant.

Oost-Indische kers, algemeen bekend als Oost-Indische kers, omvat eetbare bloemen en bladeren van oudsher gebruikt om infecties van de luchtwegen te behandelen. Micmac Indiërs dronk melk met duizendblad voor de behandeling van infectie van de luchtwegen.

Geneeskrachtige Planten voor Digestive Kwalen

Een andere groep van geneeskrachtige planten kan worden gebruikt om de symptomen te verlichten en corrigeren van de oorzaak van diverse aandoeningen spijsvertering. De schors van de sapodilla, ook bekend als sapodillo boom en de bladeren en bloemen van de hanekam kan diarree te verlichten, terwijl andere planten zoals de tamarinde kan functioneren als een laxeermiddel. De voorbereidingen van de bladeren van de laurier plant kan de behandeling van de bovenste spijsverteringskanaal aandoeningen en gemberwortel kunnen gevoelens van misselijkheid te verminderen.

Geneeskrachtige Planten voor huidaandoeningen

Als de grootste en meest uitwendige orgaan van het lichaam, kan de huid last hebben van verschillende klachten - door snijden, beten, brandwonden en andere wonden en verschillende ziekten. Veel planten behandeling van de verschillende symptomen door de huid. De schors en de wortel van de curry boom kan worden gebruikt bij de behandeling van giftige beten en andere huiduitslag. Marigold kan helpen brandwonden en wonden te helen, in aanvulling op de behandeling van schimmelinfecties, zoals te voet of ringworm atleet.

pijnstillende Planten

Een studie gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology in 2006 bleek dat het kernhout van de Australische red cedar, wetenschappelijk bekend als Toona ciliata, aanzienlijk vermindert pijn. Dit subtropische boom produceert eetbare bladeren, verbruikt als groenten in sommige Aziatische landen, en een schors traditioneel lokaal gebruikt voor de behandeling van dysenterie en wonden te helen.

Gemeenschappen over de hele wereld vertrouwen op de honderden, zo niet duizenden planten met pijnstillende eigenschappen. De Australische Nieuwe gewassen nieuwsbrief maakte een oppervlakkig onderzoek van pijnstillende planten in Australië en hebben 50 verschillende soorten regionaal gebruikt. Elke plant die zijn eigen bereidingswijze en dosering.

Geneeskrachtige Planten voor Slapeloosheid

Net zoals thee gemaakt van bepaalde bladeren of planten kan de thee drinker voelen alert, thee gemaakt van diverse andere planten kan slapeloosheid te verlichten door het verhogen van gevoelens van rust en ontspanning. Hedendaagse en traditionele thee liefhebbers vaak drinken kamille thee in de avond naar slaapstoornissen te behandelen. De bladeren en stengels van de Piper methysticum, en de wortels en zaden van de lotusbloem kan ook verlichten slapeloosheid.