Typen Lenzen voor Bril

Op een gegeven moment werden brillenglazen gemaakt van glas en waren erg zwaar en kon verbrijzelen; Maar nu lenzen voor brillen zijn gemaakt van lichtgewicht kunststoffen die niet zo gemakkelijk weet te breken en kan bescherming tegen schadelijk licht en schade aanbieden.

polycarbonaat lenzen

Polycarbonaat lenzen zijn stootvast en vaak worden gebruikt voor mensen die deelnemen aan sport; deze vaak zijn populair in glazen voor de kinderen ook.

Trivex Lenzen

Trivex lenzen zijn ook schokbestendig; Echter, dit soort lenzen hebben een betere optiek dan polycarbonaat lenzen voor sommige mensen en kunnen beter zicht te bieden.

High-Index Lenzen

Voor mensen die lenzen met een hogere recept sterkten nodig hebt, kan een hoge-index lenzen de juiste correctie te bieden zonder de zware, dikke lenzen uit het verleden.

asferische lenzen

Asferische lenzen zijn vaak hoog-index lenzen zo goed en zijn vaak veel dunner en lichter dan conventionele lenzen. De vorm van deze lenzen werken goed voor mensen die hoge verziendheid (verziendheid).

polychromatic Lenzen

Polychromatic lenzen donkerder wanneer in het zonlicht en bieden enige bescherming tegen ultraviolette straling uit zonlicht. Polychromatic lenzen kunnen voorschrijven zonnebrillen vervangen.

gepolariseerde lenzen

Gepolariseerde lenzen kunnen worden gebruikt in een zonnebril om verblinding te verminderen; ze kunnen niet worden gebruikt met normale sterkte regelmatig glazen.