Twee Week Beperkingen op Oefening voor een Tummy Tuck

Twee Week Beperkingen op Oefening voor een Tummy Tuck

Een buikwandcorrectie, ook wel abdominoplasty, is een type operatie dat vetophopingen in de buikstreek vermindert. Vet en spieren onder de buikwand zijn verwrongen om u een plattere buik op zoek te geven. Als onderdeel van uw herstel van een buikwandcorrectie, zal uw arts beperkingen met betrekking tot de aard van de oefening die u kunt doen in de weken na de buikwandcorrectie.

Betekenis

Na de operatie, moet je uit bed te komen en lopen zo snel mogelijk. Wandelen rond uw ziekenhuis kamer zal helpen bij het verbeteren van uw verkeer en het beperken van het risico op het ontwikkelen van bloedstolsels. Echter, je doel bij veelvuldig lopen is niet om je hartslag omhoog te krijgen. Loop voor een korte periode van tijd en hebben iemand in de buurt voor het geval je zwak voelt tijdens het sporten.

Tijdsspanne

Op uw post-op bezoek, zal uw arts uw incisie site te controleren en beslissen wanneer het veilig is voor u om terug in uw oefening routine te krijgen. Volgens de Consumer Guide to Plastic Surgery, in het algemeen verwacht om een ​​gemiddelde inspanning weer ongeveer vier weken na de operatie en alle activiteiten ongeveer zes tot acht weken na de operatie. Voor de eerste twee weken, moet u het gemakkelijk te nemen en te voorkomen dat elke vorm van inspannende beweging, met inbegrip van seksuele activiteit.

Waarschuwing

U mag geen overbelasting te vermijden, uitrekken of buigen terwijl u herstelt van een buikwandcorrectie. Hoewel je zou willen de buikspieren te oefenen na de operatie, moet u de buik workouts te vermijden voor ongeveer zes weken. Hoewel uw steken zijn waarschijnlijk ongeveer een week na de operatie worden verwijderd, zult u nog steeds nodig om te voorkomen dat overbelasting van de spieren in de buikstreek.

types

Wanneer u oefening met goedkeuring van uw arts te hervatten, te beginnen met een lage intensiteit activiteiten. Lage impact activiteiten zijn onder meer wandelen, fietsen en zwemmen. Volgens de Universiteit van Michigan Health Center, moet je niet weegt meer dan 5 pond op te heffen. gedurende ten minste zes weken na de operatie. Als u wilt uw buik plat te houden, voeg core training oefeningen om uw routine na zes tot acht weken. Pilates en yoga houdingen kunnen helpen bij het opbouwen kern van spierkracht en uithoudingsvermogen.