Turn Out Oefeningen voor Balletdansers

Turn Out Oefeningen voor Balletdansers

Overzicht

Een doel van alle balletdansers is een 180-graden opkomst van de heupen tijdens het uitvoeren van ballet beweegt. Dit is uiteraard gemakkelijker sommigen opwekken dan andere; Echter, met de juiste rek- en krachtoefeningen iedereen hun opkomst verhogen. De opkomst in ballet verwijst naar de heupen naar buiten te draaien of het openen tot 180 graden, waar de tenen zijn puntige links en rechts, knieën direct over de tenen en heupen rechtstreeks bekleed met de knieën. Het is noodzakelijk voor dansers geleidelijk en natuurlijk verhogen hun opkomst, omdat gedwongen heup opkomst kan leiden tot aanpassing problemen, rugklachten en knie en enkelletsel, merkt Steven M. Apatow, directeur Onderzoek en Ontwikkeling, Sports Medicine & Science Institute.

liggende Butterfly

De rugligging vlinder is een zacht stretch dat een 10 tot 15 minuten dans warm-up zou moeten volgen. Begin rugligging, voeten plat op de grond en de voeten en knieën te raken. bij elkaar houden van de enkels en voeten, langzaam laat de knieën zachtjes vallen aan de zijkanten. Houd dit stuk als ze eenmaal op het punt waar ze niet verder voor een tot twee minuten zal gaan, langzaam ademhalen. Volgende langzaam neem je handen en duw aan de binnenkant van je benen, zodat de knieën breiden meer in de richting van de vloer. Dit rekt je beurt uit het verleden zijn huidige natuurlijke maximum staat. Deze positie zou meer ongemakkelijk zijn dan het begin, houdt u deze gedurende één minuut en daarna ontspannen terug naar het begin vormen.

Center Split

Het centrum van Split is een meer geavanceerde versie van de liggende vlinder en legt meer directe druk op de heupen. Om de flexibiliteit in de heupen en verbreden uw opkomst, is het belangrijk om het centrum te voeren correct splitst, zonder dansers bedrog. Begin rechtop zittend, benen verlengd tot elke kant. Duw je benen totdat u uw maximale stretch in uw maximale stretch hebben bereikt, eenmaal langzaam te lopen je handen op de vloer voor je totdat je romp de grond raakt. Als je het woord niet kunt bereiken houdt u de positie waar je voelt dat de meeste verlenging. In deze positie langzaam verschuiven al uw gewicht naar voren totdat je benen vanaf de knieën wijzen rechtop naar het plafond te wijzen naar voren zijn gedraaid. Ondersteuning van een extra gewicht op je romp of armen en duw in een diepere centrum van Split. Houd 2:59 minuten.

Band Rond De Jombe

De rond de jambe versterkt de buikspieren, dijen en heupen. De rotatie van de beweging vereist sterkte en flexibiliteit van de heupbuigers. Wanneer deze wordt uitgevoerd met een dance band of Exer-tube deze beweging is een effectieve manier om gezamenlijk range-of-beweging in de heupen te verhogen voor een grotere opkomst. Begin staande inn tweede positie met een band rond beide benen iets onder de knieën. Rond de Jombe recht 10-12 keer en dan naar links. Controleer de band nooit rond de knie, enkel onder of boven.