Trucs te doen op een scooter

Trucs te doen op een scooter


Terwijl nog niet zo populair als de traditionele skateboard, de scooter is een rijden optie voor een groter spectrum van zowel kinderen als volwassenen, omdat het gemakkelijker is om te leren te worden. Aangezien het ontwerp van de scooter is veel weg van een skateboard, met een toegevoegde rempedaal en het stuur, het is geen verrassing dat het zien van trucs uitgevoerd op hen in de straten en het skatepark is een gemeenschappelijk gezicht. Enkele van de fundamentele scooter tricks kan gemakkelijk worden geleerd met enige oefening, maar in gedachten te houden dat ze kunnen nog steeds gevaarlijk zijn zonder de praktijk, of het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen.

The Bunny Hop

De meeste mensen zijn bekend met de term "bunny hop", zoals het verwijst naar een fiets manoeuvre. De scooter versie van deze truc lijkt, en het is de meest eenvoudige truc kan leren.

Tijdens het reizen in een rechte lijn op een scooter bij een gematigde snelheid, buig je knieën en spring in de lucht van het dek. Zodra je voeten laten het dek, trek het tegen de onderkant van je voeten door rukte omhoog op het stuur. Als dit juist gebeurt, moet de scooter kijken alsof dat hij hecht aan uw voeten als je ging in de lucht.

Wheelie

Een wheelie op een scooter is hetzelfde als een wheelie op een fiets. De term geeft gewoon rijden op het achterwiel met het voorwiel in de lucht. Deze prestatie vergt enige oefening en evenwicht, maar is nog steeds een van de makkelijker trucs te leren. Scooter liefhebbers ook noemen dit verplaatsen van een "handleiding."

Beweeg je voeten op de achterkant van het bord. Laat je gewicht op de achterste voet en laat uit alle druk op je voorste voet. Trek voorzichtig aan het stuur het voorwiel te verhogen. Het onderhoud van uw balans tijdens het rollen met een gematigde snelheid op je achterwiel alleen.

Jayhops en stalletjes

Zodra u de wheelie en de bunny hop onder de knie hebt, kunt u snel een jayhop toe te voegen aan je lijst met vaardigheden. Een jayhop wordt gedaan door het uitvoeren van een wheelie en vervolgens het uitvoeren van een bunny hop, terwijl in de wheelie positie.

Na een langzame bewegende wheelie positie jayhop in de lucht en bodem, zodat het midden van het dek landt op de rand van een oppervlak. Probeer de landing het dek op parkbank, stoeprand of de rand van een helling op een skatepark. Zodra het dek maakt contact met je moet stoppen voor een seconde of twee als je vast zit aan het oppervlak en dan hop terug naar de grond en ga op weg. Hoe langer je stopt, hoe beter de truc eruit ziet. Uw vermogen om het evenwicht zal de lengte van uw kraam te bepalen.

Staartslag

Een staart zweep is een geavanceerde truc die beheersing van basisvaardigheden truc vaardigheden zullen vergen voordat het. Om een ​​staart zweep uit te voeren, tot en met de snelheid en het uitvoeren van een hoge bunny hop. Als de wielen van de grond te verlaten, gebruik je achterste voet op het dek van de scooter harde schoppen naar een kant. Het dek zal draaien rond het stuur as 360 graden terwijl je in de lucht. Wanneer het dek terug komt onder uw voeten, slam het neer op de weg stoppen als je verder rollen.