Trampolines & Tumbling

Trampolines & Tumbling


Trampoline en tumbling kan worden gebruikt voor zowel recreatieve en competitieve doeleinden. Net als veel Olympische sporten, ze hebben grote een groot bestuur vereniging die nationale toernooien houdt en kwalificatie voldoet.

Definitie

Trampolines inrichtingen die zijn gemaakt van elastisch materiaal boven de grond verheven en help iemand op ze te springen hoger dan normaal konden springen. Tumbling is een gymnastiek bewegen vergelijkbaar met een radslag waarin je achteruit uit te breiden, het plaatsen van je handen achter je en brengt je benen over de top terug te keren naar de beginpositie.

Betekenis

Tumbling en trampolines en vaak in verband gebracht. Bij wedstrijden, tumbling is een gemeenschappelijke beweging uitgevoerd op een trampoline. In de Verenigde Staten, zijn wedstrijden met de twee vaak bestraft door de Amerikaanse Trampoline en Tumbling Association (USTA), die meer dan 2.000 deelnemers aan onderdanen heeft gehad.

Waarschuwing

Terwijl plezier zowel trampolines en tumbling kan leiden tot verwondingen. In het verleden heeft de American Academy of Pediatrics aanbevolen dat trampolines niet worden gebruikt thuis, op school of op outdoor speeltuinen.