Trail Vs. Road Zool Schoenen

Trail Vs. Road Zool Schoenen

Niet alle loopschoenen zijn gelijk geschapen. Het kiezen van de juiste schoen stijl is niet een kwestie van mode; Het helpt bij het verhogen de prestaties en het verminderen van het risico op kwetsuren. Bij de beslissing tussen spoor of over de weg schoenen, overweeg dan het type van het runnen van je het meeste doen. Het terrein verschillen van een trail run ten opzichte van een weg run vereisen een specifiek type zool constructie. Voor een nauwkeurige en comfortabele pasvorm, hebben uw voeten een afmeting van een atletische schoenenwinkel.

Stijl

Trail schoenen hebben zolen gebouwd met breed, diep profiel patronen om de stabiliteit op de ruige terreinen te handhaven. Road schoenen vereisen minder dramatisch zool treden om een ​​soepele hanteren, ook oppervlakken zoals bestrating. Trail schoenen kan uitgerust worden geleverd met een versterkte teen doos gebied aan de voorkant van je voeten uit rotsen en ander puin te beschermen. Voor incidentele pad loopt, hybride road schoenen bieden een acceptabel alternatief, het aanbieden van de lichtgewicht comfort van een weg schoen met versterkte zolen om je voeten te beschermen op ruwe oppervlakken.

Bouw

Gebouwd van duurzaam en stevig materiaal, trail schoenen bieden een superieure zool, enkel en teen steun met een verhoogde schokdemping. Road schoenen zijn meer kans te worden opgebouwd uit lichtgewicht materialen, omdat de nadruk ligt op snelle prestaties en comfort. Om de integriteit van de huid te beschermen, de bovenste zolen van trail schoenen op te nemen vaak waterdicht materiaal, terwijl de weg schoenen hebben de neiging om zijn voorzien van ademende materialen te koelen en zweet absorptie te vergemakkelijken.

prestatie

Het dragen van de juiste loopschoen kan je snelheid en uithoudingsvermogen te verhogen door het verminderen van vermoeidheid en het helpen van je voeten te beschermen tegen spierschade en pijnlijke aandoeningen zoals eeltknobbels en likdoorns. Als u vaak lopen door nat, rotsachtige of oneffen terrein, een omvangrijker maar meer beschermende trail hardloopschoen geschikt is. Als je merkt dat je draait op voornamelijk vlakke oppervlakken in warme, droge klimaten, een loopschoen gemaakt van lichtere materialen waardoor een maximale ademende werking is een goede keuze. Vervang spoor en over de weg schoenen na het uitvoeren van een maximum van 500 mijl - of eerder als zij tekenen van schade vertonen.

Voordat u koopt

Om de unieke structuur van je voet aan te pakken, hebben een formele sizing uitgevoerd bij een atletische schoenenwinkel. Get uitgerust na een training als je voeten zijn de grootste. Goed passend loopschoenen houd je hiel strak om uitglijden te voorkomen, maar ze laten ook voldoende ruimte tot boven naar je tenen comfortabel te wiebelen. Uw bogen moet worden getoetst aan de aard van de ondersteuning die u nodig heeft om uw voeten comfortabel te houden en de schade risico's te verminderen vast te stellen. Elke pijn die je ervaart bij het uitvoeren in spoor of over de weg schoenen moet onmiddellijk worden aangepakt door uw arts.