Track Coach Functiebeschrijving

Track Coach Functiebeschrijving


Een track and field coach is verantwoordelijk voor het werven van sporters, de planning voor praktijken en voldoet aan, het onderwijs technieken om de atleten en het houden van atleten veilig en gezond. Als een track and field coach, is het essentieel dat u begrijpt de training technieken en regels voor alle van de track and field evenementen.

Het salaris voor een track coach op de middelbare school of middelbare school niveau varieert van $ 600 tot $ 5000, afhankelijk van ervaring niveau. Track coaches moeten een achtergrond in het werken met sporters in ten minste één van de gebeurtenissen in de atletiek of ervaring als een track and field atleet te hebben.

Ermee beginnen

Track Coach Functiebeschrijving

Een fluitje is een van de belangrijkste onderdelen van de uitrusting voor een track coach.

Je eerste taak als een track and field coach is om een ​​inventarisatie van de beschikbaar voor gebruik apparatuur te nemen in de praktijk en in concurrentie. Alle atletiek teams moeten de volgende basisuitrusting hebben: hoogspringen pit, normen, en cross bar (s); polsstokhoogspringen pit, normen, en cross bar (s); polsstokhoogspringen polen van verschillende lengtes en gewicht ratings; verspringen put met opstijgen board en hark (s); kogelstoten en kogelstoten ring; discus met discus ring en de kooi; startblokken; estafettestokje (s); en hindernissen.

De tweede taak als een track and field coach is om ervoor te zorgen dat je een fluitje, een stopwatch, een klembord en ten minste twee assistenten of vrijwilligers om u te helpen de verscheidenheid aan evenementen die track and field aanbiedingen coachen. Echter, als je niet in staat om medewerkers of vrijwilligers te werven, dan bent u verantwoordelijk voor het leren en dan trainen en onderwijs technieken om elk van deze groepen zullen zijn. Als dit het geval is, beschouwen bijwonen van een atletiek kliniek vóór het begin van het seizoen en het lezen van ten minste een handleiding trainen atletiek.

Recruiting Sporters voor Track and Field

Track Coach Functiebeschrijving

Track coaches moeten atleten werven met verschillende vormen, formaten en capaciteiten.

De sport van de track and field vereist atleten van verschillende vormen, maten en capaciteiten. Een concurrerende track team moet atleten met snelheid, kracht, macht, springen vermogen en uithoudingsvermogen.

planning Practices

Track Coach Functiebeschrijving

Een spoor coach moet workouts voor sporters van plan in een verscheidenheid aan evenementen.

Het sleutelwoord bij het plannen praktijken organisatie. Als gevolg van de verscheidenheid aan evenementen in atletiek, zal de trainingen voor elke groep sterk variëren. Dus als je een groep van medewerkers, kan elke medewerker werken met een specifieke groep van atleten. Echter, als er geen vrijwilligers of assistenten beschikbaar zijn, dan moet je een workout voor elke groep plannen.

Keeping Atleten Veilig en Gezond

Track Coach Functiebeschrijving

Herinner je atleten om gehydrateerd te blijven vóór, tijdens en na de training.

Veiligheid is een belangrijk onderwerp in de atletiek. Als de coach moet u uw atleten op veiligheidskwesties instrueren, terwijl op de baan, in het gooien van gebieden, en langs het polsstokhoogspringen en verspringen landingsbanen. Daarnaast zal je nodig hebt om uw atleten te voorzien van een goede hydratatie en voedingswaarde-informatie, zodat ze gezond te blijven. Tot slot, het onderwijs van uw atleten goede warming-up en cooling-down technieken is een sleutel tot het verminderen van het risico van letsel.

voordelen

Track Coach Functiebeschrijving

Het helpen van uw atleten hun doelen te bereiken is een van de grootste voordelen van een track coach.

job Een spoor coach is een uitdaging, maar de uitbetaling van het kijken naar uw atleten succesvol zijn is zeker de moeite waard al je tijd en moeite. Het is een geweldig gevoel om te zien een atleet heeft een persoonlijke beste, maak kans op een medaille, gaan naar een hoger niveau van de concurrentie of gewoon er even uit en deel te nemen.