Tourette Behandeling & Behavioral management Technieken

Tourette Syndroom of TS is een neurologische ziekte die een persoon om de controle over aspecten van zijn gedrag verliezen. TS zorgt voor onvrijwillige verbale en fysieke tics die het leven moeilijk te maken voor de TS patiënt. Er is geen remedie voor TS. Echter, gedragsverandering, samen met psychotherapie helpen bij de behandeling van de symptomen van TS.

Gedragswijziging

Gedragsverandering leert TS patiënten hun tics zo veel als ze kunnen en helpen TS-patiënten lijken kalm en ontspannen te onderdrukken. Begin met het hebben van de patiënt in de spiegel kijken voor een half uur tot een uur per dag. De eerste paar dagen moet niets meer dan observatie. Dit is voor haar een kans om een ​​gevoel te krijgen voor haar tics en wanneer ze zich voordoen geven. Veel TS-patiënten niet hun tics opmerken, tenzij ze ze te zien in de spiegel. Zodra ze hebben een goed gevoel voor hun tics, moeten ze proberen om ze te onderdrukken. Ze moeten langzaam beginnen door te focussen op een tic per dag. Het is onmogelijk om ze allemaal te onderdrukken in het begin. Technieken zoals een gezicht scrunchen en lip bijten kunnen gezicht samentrekkingen en vocale tics te controleren. Houd beide handen in elkaar kunnen helpen bij het controleren elke hand of met de vinger op basis van krampen. Gedragsverandering is niet een perfecte behandeling voor TS, omdat TS is een neurologische aandoening en niet een gedragsprobleem.

psychotherapie

Mensen die lijden aan TS worden vaak in verlegenheid gebracht door hun aandoening. Dit verlegenheid kan leiden tot psychologische problemen die het moeilijk maken om een ​​volledig leven te leiden. Psychotherapie kan het nodig zijn om hen te helpen omgaan met deze problemen. Psychotherapie niet hen te helpen hun TS tics te onderdrukken. Het kan helpen om eventuele negatieve gedragingen die ze gebruiken om te gaan met hun emotionele frustraties te veranderen. Zij zullen veel frustraties als gevolg van hun strijd om hun tics te controleren en ook van de potentieel wrede gedrag van anderen. Een-op-een begeleiding is nuttig voor de TS slachtoffer van frustraties. De stress die afkomstig is van de dagelijkse onderdrukking van TS tics kan ook overweldigend zijn voor een TS slachtoffer. Ontspanning technieken zoals meditatie kan deze stress te behandelen.

Onderwijs en Ondersteuning

Niet veel mensen begrijpen TS volledig met inbegrip van TS-patiënten. Dit is waarom het zo belangrijk is om hen te informeren over hun ziekte. TS is niet de niet-discriminerende schreeuwen van obsceniteiten dat het vaak wordt afgeschilderd als in films. TS is niet degeneratief. Dit betekent dat het niet in intensiteit toenemen met de jaren. In feite, als de jaren verstrijken en de patiënt leert zijn tics te onderdrukken, de tics zal natuurlijk afnemen in intensiteit. Feiten als dit zou moeten worden geleerd om een ​​TS patiënt zo snel mogelijk. Een steungroep van vrienden en familie hem kan helpen omgaan met de aandoening. Dit moet onder andere TS-patiënten, zoals het ontmoeten van andere TS-patiënten zal hem helpen te begrijpen dat hij niet alleen met zijn ziekte.