Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Vicks VapoRub is een over-the-counter, actuele zalf ontwikkeld voor tijdelijke verlichting van hoesten of pijnlijke spieren en is goedgekeurd voor kinderen vanaf de leeftijd van 2 en volwassenen. VapoRub bevat kamfer, menthol en eucalyptus olie die opereren als hoest suppressants door middel vrijgegeven dampen en zo actueel analgetica. Er zijn echter een overvloed aan andere toepassingen voor dit veelzijdige product. Het kan gebarsten huid, sinus hoofdpijn, teen schimmel en kneuzingen genezen. U kunt het ook gebruiken om dieren af ​​te schrikken, af te weren insecten, en huilen op commando.

Hoesten Relief voor diabetici

Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Veel hoest siropen bevatten suiker, die schadelijk kunnen zijn diabetici. Vicks VapoRub is een actueel zalf, dus diabetespatiënten het vaak kunnen gebruiken zonder inname van onnodige suiker. Royaal masseer de zalf in de huid van je borst en keel. Adem diep door je neus naar de medicinale dampen inademen. Opnieuw toe te passen Vicks VapoRub om de zes tot acht uur, als dat nodig is.

Verlichten pijnlijke spieren

Wrijf de medicinale zalf op een pijnlijke spieren. Zachtjes masseren van de spieren en wikkel in een warme, droge handdoek. Liggen of iets verheffen pijnlijke ledematen tot pijn afneemt. Herhaal dit niet meer dan drie keer in 24 uur.

Genezen gebarsten hielen

Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Voordat het naar bed gaan, breng dan een dikke laag VapoRub in de bal van je voeten en hielen. Masseer in eelt en droge plekken. Dan, bedek je voeten met zachte, katoenen sokken. In de ochtend, was uw voeten in warm water. Zachtjes exfoliëren verzacht de huid met een puimsteen. Doorgaan elke nacht om een ​​soepele, gezonde hielen te behouden.

sinus Hoofdpijn

Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Wrijf een laag van medicinale zalf onder je neus. Sluit je ogen en adem diep in door je neus. Als je de medicinale dampen inademen, zal uw neus te openen, tijdelijk te verlichten van uw hoofdpijn.

Teennagel of vingernagel Fungus

Brei de medicinale Vicks-zalf in uw besmette teennagels en het omliggende nagelbed. Laat uw voeten ademen onbedekt, behalve voor het slapen gaan als je nodig hebt om je voeten te bedekken met ademende katoenen sokken. Opnieuw toe te passen Vicks VapoRub aan de teennagel of vingernagel schimmel tweemaal per dag. Trim de nagels vaak totdat de besmette gedeelte volledig verwijderd.

ontbinden Kneuzingen

Spreid een dunne laag van Vicks VapoRub en zout over een verse blauwe plek. De ingrediënten werken om de blauwe en zwarte kleuren snel op te lossen door het stimuleren van een snellere afbraak van het bloed in de kneuzing.

Pet Afschrikkende

Plaats een geopende pot van Vicks VapoRub overal waar u wilt uw hond of kat weg te houden. Dierenartsen adviseren vaak dat dit indoor huisdieren te trainen uit te schakelen ongewenste locaties. Bijvoorbeeld, als uw huisdier heeft er een gewoonte van te gaan in je kast, plaats de open pot bij de ingang.

Eco-Friendly insectenspray

Sla de agressieve chemicaliën. Dab VapoRub achter je oren, ellebogen, innerlijke knieën, en op je nek voordat u naar buiten gaat. Deze puls punten laat de kamfer geur gedurende de dag. U kunt ook geopend potjes van Vicks VapoRub op picknicktafels om vliegen af ​​te weren.

Stage Tears

Toepassingen voor Vicks Vapor Rub

Als u nodig hebt om op te huilen cue voor een toneelvoorstelling of een fotoshoot, dep een kleine hoeveelheid VapoRub net onder je ogen. De dampen zal uw ogen veroorzaken aan water. Wees voorzichtig om geen van de zalf in je ogen krijgen. Laat de VapoRub niet op je oogleden, of het zou lekken in je ogen.