Toepassingen voor Juicer Notities

Toepassingen voor Juicer Notities


Juicing groenten en fruit in een elektrische juicer achterlaat vlezig stukjes. Deze stukjes kunnen worden geduwd door de machine om overtollig sap die niet zijn vrijgelaten uit hen de eerste keer te verwijderen. Echter, na dat er verschillende toepassingen van deze vitamine- en vezel verpakte producten kladjes die ervoor zorgen dat de voordelen ervan niet verloren gaan.

Ice Pops

U kunt de nattere kladjes, zoals die van bessen, ananas en druiven te gebruiken, om alle-natuurlijke ijs pops dat geen kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen bevatten te maken. Dump de pulp in een kom en voeg net genoeg water om het schenkbare maken. U kunt ook een vleugje van de natuurlijke zoetstof toe te voegen, zoals stevia, honing of agave siroop indien gewenst. Giet het mengsel in vormen of kleine kopjes, bedekken de containers met aluminiumfolie en pop een ambachtelijke stok door de folie in het midden van elke container. De folie zal het hout tot het ijs pop bevriest ondersteunen. Bevries het ijs knalt voor enkele uren, dan verbruikt.

Voeg toe aan Recepten

U kunt groenten en fruit pulp aan een verscheidenheid van recepten hen een voedingsstof boost. Een veggie schroot mix van spinazie, wortelen, peterselie en tomaten, bijvoorbeeld, combineert mooi met gehaktbrood recepten, plantaardige soepen of de ricotta in lasagne. Wortel en appel pulp toe te voegen smaak aan cakes en muffins en helpen om de gebakken goederen vochtig. Gemengde fruit pulp kan gemakkelijk worden opgenomen in plaats van de in blokjes gesneden verse groenten in smoothie recepten. U kunt ook strooi de juicer kladjes op salades of meng ze in yoghurt.

Compost

Het verspreiden van gecomposteerd juicer stukjes in uw tuin of bloem bed kan de bodem een ​​voedingsstof boost te geven. Voeg de pulp aan uw composthoop elke dag, dan meng de compost in de bodem na het heeft afgebroken. Juicer kladjes zijn goede kandidaten voor compost palen, omdat ze al zijn verpulverd, zodat ze breken snel naar beneden. Maar, zult u wilt weg van zure groenten en fruit, zoals sinaasappels, citroenen en tomaten te blijven, omdat hun pulp kan werpen van de pH-balans in de composthoop.

Diereneten

Uw huisdieren kunnen genieten van het hebben van bepaalde soorten sapcentrifuge pulp gemengd met hun voedsel. Wortel restjes in het bijzonder zijn goed voor zowel honden en katten. Echter, katten en honden niet goed reageren op kladjes dat druiven, uien, knoflook en appels bevatten, dus wees voorzichtig. Vogels kunnen ook eten van groenten en fruit kladjes, maar je wilt het rustig aan doen. Het voeden hen te veel kan ze ziek.

Bevriezen

Als je denkt dat je de sapcentrifuge restjes te gebruiken, kunt u ze direct na het maken van sap invriezen en ontdooien ze uit in een recept op te nemen. Dump de pulp in een diepvries zak of luchtdichte container en schuif hem in de vriezer. Het zal houden voor ongeveer een maand. Om de pulp ontdooien, kunt u het ontdooien in de magnetron, verplaatsen naar de koelkast of zet het op de toonbank. Het bevriezen van de restjes kunnen hun watergehalte te verhogen, dus zorg ervoor dat ze uit te knijpen voordat ze in gebakken goederen of andere recepten.