Toepassingen voor Garlic Capsules

Toepassingen voor Garlic Capsules


Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Pennington Biomedical Research Center, werden knoflookcapsules getoond meer dan twee keer zoveel als de andere 91 testen supplementen voor het onderzoek te gebruiken. Hoewel knoflook heeft bijwerkingen, zoals een penetrante geur, is het nog steeds veel gebruikt in kruidengeneesmiddelen voor diverse aandoeningen.

Om slechte adem te voorkomen

Neem geurloos knoflook capsules als vervanging voor verse knoflook als u zich zorgen maakt over 'knoflook adem. " Kijk voor supplementen die Allicine, de anti-oxidant dat knoflook een dergelijk gezond voedsel maakt omvatten. Sommige capsules zijn omgeven door een enterische bekleding, waarbij de capsule wordt voorkomen dat opgelost maagzuur. In plaats daarvan zal oplossen in het duodenum (het eerste gedeelte van de dunne darm), waarbij spijsverteringssappen minder zuur. Hierdoor wordt rechtstreeks geleverd in het systeem, waar het het meest waardevol.

Voor het gemak

Maak gebruik van knoflook voor zijn voedingswaarde handiger door het nemen van het in capsule vorm, in plaats van proberen te achterhalen een exacte dosering met rauwe knoflook. Hakken rauwe knoflook elke dag kan een karwei in de huidige hectische samenleving, vooral als je geen tijd hebt om vers voedsel te koken. Profiteer van de voedingswaarde van knoflook zonder het gedoe met behulp van capsules.

Voordelen Zonder The Taste

Sommige mensen kunnen niet van de smaak van knoflook, maar toch willen profiteren van de voedingswaarde van deze potente voedsel. Geniet van de krachtige anti-oxidant waarden van knoflook door het nemen van een hoge kwaliteit, allicine opgenomen knoflook supplement. Wat knoflook supplementen niet allicine bevatten, dus zorg ervoor dat het etiket te lezen alvorens te kopen.