TMJ Cures

TMJ Cures


Het kaakgewricht verbindt de onderkaak (onderkaak) om het gezicht van het slaapbeen recht voor uw oor. Stoornissen in het kaakgewricht kunnen resulteren uit trauma, artritis of spier irritatie of stam. U kunt pijn die varieert van doffe pijn tot ernstige kloppende pijn die uitstraalt naar andere delen van het gezicht te ervaren. U kunt ook stijfheid in de kaak die je vermogen om je mond te openen of kauwen beperkt, en je kaak kunnen vangen of te vergrendelen. U kunt een klikkend of rooster geluid hoort wanneer je je mond open.

Medische behandeling

Vaak zijn de symptomen zijn van voorbijgaande aard en gewoon rust uw kaak door het eten van zacht voedsel, het toepassen van ijs packs en het vermijden van het openen van uw mond wijd is al de behandeling die u nodig heeft. Echter, volgens de Mayo Clinic, kunt u ook de niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen naproxen (Aleve), die lijkt te meer hulp te bieden dan andere NSAID's bij gebruik samen met zachte oefeningen om de kaakspieren te rekken. In sommige gevallen, spierverslappers en / of tricyclische antidepressiva (gebruikt voor chronische pijn) kunnen verlichting van pijn verschaffen. Voor ernstige aanhoudende pijn, kunt u een steroïde injectie te krijgen in het gewricht om de ontsteking te verlichten. Een nieuwere behandeling bestaat uit een injectie van botulisme toxine (Botox) in de spier om spierpijn te verlichten. U kunt ontspanningsoefeningen overwegen samen met de medische behandeling, indien stress of spanning zorgt ervoor dat je je kaakspieren balde.

Tandarts behandeling

Sommigen geloven dat tandheelkundige problemen kunnen veroorzaken of verergeren TMJ aandoeningen. Volgens het National Institute of Dental en Craniofacial Research, kunt u een stabilisatie spalk, zoals een hapje guard (meestal 's nachts) te proberen, om uw kaak in de juiste positie te houden en te voorkomen dat u slijpen je tanden, maar het is niet duidelijk dat dit effectief is, en de NIDCR raadt u aan de bewaker te gebruiken voor slechts een korte tijd en stoppen met gebruiken als uw symptomen verergeren. Tandartsen raden soms talrijke tandheelkundige procedures voor TMJ, zoals kronen en orthodontie occlusie wanorde te herstellen, maar er is weinig bewijs dat deze interventies effectief zijn, en de NIDCR stelt vast dat deze procedures soms symptomen van TMJ te verhogen.

chirurgische Behandeling

Volgens NIDCR, moet chirurgische behandeling van de laatste redmiddel na meer conservatieve behandelingen hebben gefaald om de symptomen te verlichten. Bij traumatisch letsel, zoals ontwrichting of breuk van de verbinding, kan een operatie onvermijdelijk. De FDA heeft goedgekeurd kunstmatige implantaten voor de TMJ, en sommige mensen kunnen profiteren van het herstel van het gewricht, vooral als ze artritis in het gewricht. Als er puin in het gewricht, kan de chirurg gewoon te spoelen het gewricht met vloeistof om het puin te verwijderen. De NIDCR benadrukt dat kunstmatige implantaten vormen talrijke gevaren, met inbegrip van permanente schade aan de kaak en meer pijn en dat, als een eerste operatie niet in slaagt om problemen op te lossen, de daaropvolgende operaties zal waarschijnlijk de toestand nog erger te maken.