Tips voor zeer droge Gebarsten Voeten Met Dikke Droge huid rond de Crack

Tips voor zeer droge Gebarsten Voeten Met Dikke Droge huid rond de Crack


Droge huid op de onderkant van de voeten, wat resulteert in gebarsten hielen, is een veel voorkomend probleem. De aandoening is meestal niet ernstig, maar kan ongemakkelijk en lelijk zijn, vooral voor vrouwen die schoenen die de hielen bloot te dragen. Oorzaken van droge, gebarsten voeten variëren van eczeem aan het dragen backless schoenen, en oplossingen zijn afhankelijk van de oorzaak. Indien onbehandeld of onjuist behandeld, kan de aandoening ernstige vormen aannemen en medische zorg nodig.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken van droge gebarsten hielen. Ziekten en aandoeningen zoals diabetes, schildklier aandoeningen, eczeem, psoriasis en voetschimmel alles kan leiden tot deze aandoening. Andere oorzaken zijn vitaminegebrek, slecht passende schoenen, onhygiënische omstandigheden en de leeftijd. Als mensen ouder worden, verliest de huid elasticiteit en vocht. Voortdurende blootstelling aan water of vochtige omstandigheden kunnen beroven de voeten van vocht door het afbreken van natuurlijke barrières huid en kan leiden tot droge huid. Er zijn ook mensen die van nature gevoelig voor droge huid.

Self-Behandelingen

Dagelijkse reiniging en hydratatie van de voet is een van de beste manieren om het probleem te bestrijden. Andere remedies omvatten het toevoegen van olie aan uw bad of het aanbrengen van een dikke laag van plantaardige olie aan de voeten en afdekken met sokken. Vermijd rayon en nylon kousen, omdat ze het probleem verergeren. Soaking de voeten in een mengsel van half lauw water en de helft van de olie of Epsom zouten voor het slapen gaan kan helpen; volg de aanwijzingen op de verpakking voor Epsom zouten. Gebruik puimsteen om het gebied te exfoliëren.

het voorkomen

Om te voorkomen dat gebarsten hielen, houden de voeten schoon, moisturizer toe te passen na een douche of bad, exfoliëren de omgeving en vermijden dat we op blote voeten. Het vermijden van het blootstellen van de voeten van langdurige vochtige omstandigheden. Weken uw voeten in warm water een keer per week zal helpen bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar het gebied. Zorg ervoor dat uw schoenen goed passen. Sandalen en backless schoenen verhogen het risico van droge gebarsten hielen omdat overmatige wrijving en druk op de hiel pad.

Voorzorgsmaatregelen

Nooit weggesneden dikke droge huid met een scheermesje of een ander snij-instrument. Het snijden van de huid leidt tot infecties als pijn en irritatie. Als de scheuren te verdiepen en bloeden, raadpleeg dan een huisarts of een dermatoloog. Zodra de hielen gevoelig voor diepe scheuren worden, huismiddeltjes zijn minder geneigd om enige verlichting te geven. Nooit van toepassing lotions om diep gebarsten of bloedingen hielen, die de aandoening kan verergeren.