Tips voor loopband Wandelen voor diabetici

Oefening is essentieel om de controle diabetes helpen. Volgens de American Diabetes Association, diabetici moeten veel tenminste 30 minuten beweging vijf keer per week voor optimale controle bloedsuiker en te handhaven of bereiken van een gezond gewicht. Bovendien kan stress te verminderen en de slechte circulatie, wat een algemeen bijproduct van diabetes. Wandelen is een van de beste manieren om te oefenen en kan gedaan worden door vrijwel iedereen van elke gezondheid niveau. Echter, lopen buitenshuis is niet altijd handig of mogelijk is, zodat een loopband kan het antwoord zijn.

Ermee beginnen

Er zijn twee soorten van loopbanden: handmatig en elektrisch. Handmatige loopbanden hebben het voordeel dat meer weerstand, maar kan niet worden geprogrammeerd om de moeilijkheidsgraad te verhogen. Elektrische loopbanden kan worden geprogrammeerd om een ​​verscheidenheid aan trainingen verschaffen.

Alvorens dit te doen elk type van oefening, doe een paar eenvoudige strekt zich uit tot pijnlijke beenvliesontsteking vermijden. Als uw conditie is laag, te beginnen door te lopen op de loopband in een langzamer tempo zonder helling. Begin met vijf minuten per dag en om de paar dagen verhoging van de helling, snelheid en tijd. Als je begint te pijn te voelen in uw gewrichten of beleef extreme kortademigheid, het verminderen van de tijd of de intensiteit en geleidelijk te werken tot een moeilijkere training.

Het handhaven van de geschiktheid

Als je eenmaal hebt bereikt een comfortabel niveau van het lopen voor ten minste 30 minuten per keer, is het belangrijk dat u uw conditie te behouden. Werk lopen op de loopband in een gewone routine, zodat u niet in de verleiding komen om een ​​dag over te slaan, en probeer te kijken op dat moment als een traktatie voor jezelf in plaats van een ergernis. Varieer de helling en de snelheid om jezelf te geven de maximale workout voor je tijd en krijgen de beste voordelen om uw bloedsuiker te beheren. Als uw fitness niveau stijgt en je gewicht te verliezen, vergeet dan niet om uw glucosespiegel zorgvuldig te controleren. Je zult waarschijnlijk merken dat u minder insuline na een tijdje nodig heeft.

Tips om geconcentreerd te blijven

Zoals bij elke routine, het lopen op een loopband kan saai na een tijdje worden. Je bent misschien geneigd om te wandelen over te slaan, en dit direct uw diabetes beïnvloedt. Probeer te luisteren naar muziek of een boek op tape terwijl je loopt om te helpen de tijd te doden. Stel doelen voor jezelf en beloon jezelf met non-food verwennerijen als een avondje uit in de bioscoop of nieuwe kleren. Word lid van de American Diabetes Association's Club Ped om steun en aanmoediging van andere diabetici te krijgen en om uw succes te volgen.