Tips voor kamperen in een tent tijdens regen

Tips voor kamperen in een tent tijdens regen


Wandelen en kamperen kan echt opwindende ervaringen. Echter, opwinding snel omslaan tot frustratie bij de beginnende camper wordt geconfronteerd met een sombere regendouche. Of het nu een snelle zondvloed of een dag lang motregen, zullen deze tips helpen houden je droog en evenwichtig tot de zon weer uit komt.

instructies

1 Wees voorbereid. voorspellingen van de weerman zijn vaak verkeerd. Neem altijd de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je jezelf, je tent en je spullen droog in het geval van een aantal onverwachte neerslag kan houden.

2 weerbestendig altijd uw tent. Zelfs als luchten zijn blauw, gebruik dan altijd een grondzeil onder je tent en een buitentent erboven. Zorg ervoor dat het grondzeil niet wordt uitstekende uit onder de rand van de tent, omdat dit zal leiden tot het water af te voeren onder de tent. Een extra voorzorgsmaatregel zou zijn om een ‚Äč‚Äčondiepe geul te graven rond het bergopwaarts kant van je tent. Als je gevangen in een zondvloed, zal dit helpen redirect regenwater van het lopen de heuvel af en onder je tent.

3 Weerbestendig jezelf en je spullen. Een beetje regen betekent niet dat je hoeft te worden opgesloten in de tent de hele dag. Breng een eenvoudige poncho om jezelf droog te houden en een paar vuilniszakken om je spullen te dekken.

4 Raak de zijkanten van de tent niet aan als in het, ofwel met je lichaam of met enig deel van je spullen. Als u het contact met de muur te maken, zul je vocht toelaten in je tent.

Hints

  • Zorg ervoor dat hun kamp opgezet op een locatie die in gevaar is voor geen van beide blikseminslag of plotselinge overstromingen.
  • Bij het kamperen, laat altijd iemand weten waar je naartoe gaat en wanneer u verwacht terug te keren.